Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Atter spændende Folkerace DM finale på Ørnedalen

Rallycross 
19/09/12 

Ørnedalsbanen har igennem tiden været vært til flere DM finaler i Folkerace. Lørdag d. 22 september kl. 9.15 går starten til endnu en DM finale i Folkerace klasse I og Folkerace klasse II samt 6 afdeling af DM for Folkerace U16 og U18.
 

Frederikshavn/Sæby Autosport har igennem adskillige år været godt med i toppen om de attraktive guldmedaljer. I U16 ligger Jacob Wunderov i solid føring. Jacob har været øverst på skamlen ved alle afdelingerne i 2012. Blot en enkelt afdeling har Jacob måtte se sig slået. Dette var af Jacobs egen fætter Jonas Wunderov, der også er med i kampen om DM medaljer. Ved sidste afdeling af DM i U16 på Nørlundbanen ved Ikast, sluttede de som 1 & 2. At de to fætre vil kæmpe til ende på Ørnedalen er utvivlsomt. Der er store forventninger til medalje til de lokale U16 kørere.


Jacob Wunderov har været ret dominerende i 2012
(Foto: Asmus Westphalen)

I U18 har Mathias Sanderhoff været stabilt kørende sæsonen igennem. Inden 6 afdeling på Ørnedalsbanen ligger Mathias på en samlet 3 plads i mesterskabet. Kun få pladser efter Mathias, ligger Jens Bislev placeret. Jens har igennem de seneste sæsoner blevet bedre og bedre placeret og er nu med fremme i kampen om DM medaljer.

For Folkerace Klasse I er sæsonens Cup ved at lakke mod enden. Til forskel for U16 og U18 er løbet d. 22 september finaleløbet i Folkerace Cuppen i 2012.

Dennis Steffensen og Simon Max Olsen er de to bedst placeret fra Frederikshavn/Sæby Autosport.

Dennis har haft en sæson med en del modgang, men har til alt held vist sig at være godt kørende på hjemmebanen. Simon Olsen måtte inden løbet i gang med at bygge anden bil, efter den gamle måtte gå på førtidspension. Om Simon kan levere samme kvalitet som i den tidligere racer, vil vises når dagen er omme.

I Klasse II ligger to lokale kørere i top 5. Simon Haven og Jesper Christensen.


Jesper Christensen er også aktiv indenfor Rally Cross
(Foto: Asmus Westphalen)

Simon Haven har vist stabil kørsel sæsonen igennem. Simon mangler kun 5 point for at avancere til andenpladsen i samlet DM stilling. Simon er stærk på hjemmebane, og vil uden tvivl kæmpe for at komme højere op på skamlen.

Jesper Christensen mangler dog lidt flere point for at slutte i top 3, men er altid hurtig på Ørnedalsbanen. Jesper ligger samlet nummer 5 i den samlede stilling, men mangler point fra 1 afdeling, så han har trods alt været godt med i de resterende afdelinger som er kørt.


Folkerace byder altid på underholdning
(Foto: Asmus Westphalen)

Der er lagt op til en dag med masser af spænding og godt race på Ørnedalsbanen d. 22 september.
Der kan ses mere på www.fsas.dk

FSAS Presse