Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Perfekt sæsonafslutning

Special Saloon 
17/09/12 

- for CS Racing
Christian Siepmann afsluttede sæsonen med manér, da Special Saloon Car kørte årets sidste løb på Ring Djursland i weekenden. Flotte resultater satte en streg under et flot stykke arbejde i 2012-sæsonen.
 


Det blev en god afslutning på sæsonen for CS Racing
(Foto: Gripping Media)

Det var et stort skridt, da CS Racing skiftede Renault Clio Cup-bilen ud med en 500 hestekræfters BMW M3 GT2 op til 2012-sæsonen. Alligevel er den aarhusianske racerkører endt i toppen af SGT-klassen i sin første sæson. I finaleweekenden lagde Christian da også ud med at være tredje hurtigste kører i et skrapt felt.

Lørdag eftermiddag blev første heat kørt, og grundet de omskiftelige vejrforhold var dækvalget et sats for alle kørere. Flere af konkurrenterne kunne ikke få greb i deres tørvejrsdæk, men Christian holdt varmen i dækkene og endte i toppen af feltet. Christian sluttede på en samlet andenplads, et meget tilfredsstillende resultat. Ekstra tilfredsstillende var det, at den fragtmandsblå BMW i slutningen af heatet satte løbets hurtigste omgangstid. Det betød nemlig pole position til søndagens første løb!

"Det er en fed fornemmelse, for i netop dét føre kunne jeg få helt optimalt udbytte af hestekræfter og vejgreb - og at starte fra forreste placering, foran et par af de hurtigere biler, det er rart!"


En glad mand. Christian Siepmann har nydt sin sæson i Special Saloon Car
(Foto: Gripping Media)

Da starten gik til andet heat, varede førstepladsen ikke mange meter. Konkurrenterne i hurtigere biler fik begge en god start og kunne allerede i første sving smutte forbi. Til gengæld holdt Christian fart i bilen for at følge på årets store konkurrent i SGT-klassen, Jørgen Hansen, der som vanligt skød stor fart. En generel tredjeplads og andenplads i SGT-klassen blev det til inden årets sidste heat i Special Saloon Car.

Fra tredje startplacering blev årets sidste heat skudt i gang, og endnu en gang gik jagten ind på Jørgen Hansens Porsche. Det lykkedes ikke, men Christian fik et hurtigt og stabilt heat som afslutning på sin første Special Saloon Car-sæson.


De fleste konkurrenter blev kørt bagud på Ring Djursland
(Foto: Gripping Media)

"Jeg er mere end almindeligt godt tilfreds med denne sæson", fortæller Christian. "Peter Rasmussen har gjort et eminent stykke arbejde i løbet af sæsonen, og det er blevet til præcis den racerbil som jeg gik og drømte om for et år siden. Jeg har fået et dreamteam af mekanikere, og samtidig føler jeg mig godt hjemme i Special Saloon Car. Der er stor respekt for hinanden, og vi kan køre sjovt og spændende racerløb uden at risikere en masse unødvendige buler. Jeg har haft en fantastisk sæson, og jeg glæder mig til at køre igen i 2013."

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Ring Djursland
  • 16/09/12 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her