Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Interlagos - 3. fri træning

FIA WEC 
14/09/12 

World Endurance ChampionshipSå er 3. og dermed også sidste fri træning kørt på Sao Paolo banen, og igen ser vi Audi på som de hurtigste biler i feltet. Den hurtigste af alle var AUDI R18 e-tron quattro med Marcel Fässler, André Lotterer og Benoit Tréluyer, og deres tid var 1:22.765, kun 0,188 hurtigere end Audi R18 ultra med Tom Kristensen, Allan McNish og Lucas Di Grassi.
3. pladsen blev indtaget af Toyota Racing og deres Toyota TS030 - Hybrid , og de var 0,708 sekund langsommere end den hurtigste Audi, og helt reelet tror jeg det er styrkeforholdet imellem Audi og Toyota lige nu.
 

Hurtigste benzin LMP1 bil på banen i denne session var JRMs HPD ARX 03a - Honda kørt af David Brabham, Karun Chandhok og Peter Dumbreck, og igen præsterer de en imponerende tid, kun 1,3 sekund efter den hurtigste Audi.

I LMP2 klassen var det Signatech og deres Oreca 03 - Nissan med Nelson Panciatici og Pierre Ragues, Roman Rusinov der var hurtigst, efterfulgt af Starwors Motorsport og deres HPD ARX 03b – Honda. Selvom der er 4/10 sekund imellem de to ser det ud til at Honda er ved at få rigtig godt fart i deres LMP2 motorer, og det skal blive spændende og se hvordan de to vil klare sig i kvalifikationen

GTE Pro klassen blev lidt overraskende vundet af Team Felbermayer-Proton og deres Porsche 911 RSR (997) efterfulgt af Aston Martin Racing og deres Aston Martin Vantage V8. Igen overraskende at AF Corse slet ikke kan være med mere.

GTE Am klassen blev vundet af AF Corse-Waltrip og deres Ferrari F458 Italia foran Team Felbermayer-Proton og deres Porsche 911 RSR, og imellem de to er der 3/100 sekund, så det bliver også her spændende og se hvem der trækker det længste strå i kvalifikationen.

Kvalifikationen køres senere iaften, dansk tid.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Interlagos
  • 15/09/12 - Interlagos - FIA WEC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS