Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CS Racing er klar til sæsonfinalen

Special Saloon 
12/09/12 

I weekenden 15-16. september bliver årets sidste kilometer kørt i Special Saloon Car-klassen. CS Racing ser frem til årets sidste løb og håber på at kunne hive de sidste sejre med hjem fra den kuperede racerbane på Jyllands næse.
 


CS Racing fik pokaler med hjem fra Grand Prix Danmark
(Foto: Gripping Media)

Ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen blev pokalhøsten for alvor sat i gang. Med førstepladser både i S-GT klassen og i det generelle mesterskab har Christian Siepmann fået blod på tanden.

"Nu kunne det være sjovt at gentage succesen fra sidste løb", siger han, vel vidende at det ikke bliver en let opgave. "Jørgen Hansen og hans mange års erfaring fra rallysporten bliver ikke let at hamle op med på så teknisk krævende en bane, men jeg nyder at køre på Ring Djursland, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at give ham kamp til stregen."

I S-GT klassen er der ikke mange chancer for at vriste førstepladsen fra førnævnte Jørgen Hansen. Til gengæld ser andenpladsen ud til at være sikker, og en generel tredjeplads i Special Saloon Car-mesterskabet er også inden for rækkevidde.

Uanset udfaldet af weekendens race kan teamet se tilbage på en 2012-sæson, hvor skiftet fra Renault Clio Cup til en fuldblods racerbil er sket smertefrit og med stor succes. Flotte resultater, gode oplevelser og ikke mindst en fantastisk bil, som har levet op til alle forventninger.

Video fra Grand Prix Danmark

Vores mediepartner, Gripping Media, optog video ved sidste løb på FDM Jyllandsringen. Sammen med optagelser fra vores onboardkamera har de sammensat en lille video, som kan ses ved at trykke på dette link:

Grand Prix Danmark 2012 from CS Racing on Vimeo.

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Ring Djursland
  • 16/09/12 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her