Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Mekanikerliv er et hårdt liv

24 Hours 
09/09/12 

Team Sally og de 5 kørere, Martin Sally, Martin Gøtsche, Peter Obel, Andreas Schrøder og Lars Bo Hansen kæmper stadig hårdt for at fuldføre 24 timers løbet i Barcelona, men uden mekanikerne går det ikke.
 

De har kæmpet hele natten, først med de to påkørsler og her ud på morgenen måtte Lars Bo en tur i gruset på grund af et knækket forhjulsophæng.

Men... alt kan repareres og Clioen er ude på banen igen.

Først tog Martin Sally over, og som en tænd/sluk knap kørte han bare hurtige og stabile tider igen. Peter Obel overtog rattet ca. kl. 0830 og har presset sig selv ned i nogle hurtige tider. Peter Obel bliver afløst af Martin Gøtsche omkring 1015 som så skal køre den slidte og trætte Clio i mål.

Ud over dette kan jeg oplyse at det andet danske team HM Motorsport desværre har måtte udgå, så der er kun Team Sally tilbage.

Steen Gøtsche
Team Sally Racing

 

 

 


Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 09/09/12 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •