Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Team Sally påkørt for anden gang

24 Hours 
09/09/12 

Team Sally havde efterhånden fået kørt sig frem til en 4. plads i klasse A2 samt en 18 plads i den samlede stilling, på trods af at Teamet tidligere blev påkørt af en konkurrent.
 

Uheldet er desværre ude igen for Team Sally og efter at Martin Sally havde været inde i en stime af gode tider, skulle Peter Obel overtage rattet, men han nåede kun et par omgange da en konkurrent som var kørt uden for banen, ønskede at entrere banen igen med høj fart, dette desværre lige ind i siden på Peter Obel. Peter kom ikke noget til men mekanikerne fra Team Sally kom på accordarbejde, hvor de skiftede bagbro, forhjulsophæng og trækakse på ca. 30 minutter. Herefter kunne Peter køre ud igen hvor han igennem næsten 2 timer kæmpede for at komme frem i feltet.


(Foto: Sally Racing)

Martin Gøtsche overtog ca. 0230 Clioen, hvor den lå på en 12. plads i klasse A2 og en 34 plads i den samlede stilling. Martin kørte med de samme nogle hurtige og stabile tider hjem, så vejen er lang, men der er stadig omkring 9 timer tilbage - Team Sally kæmper videre.


(Foto: Sally Racing)

Steen Gøtsche
Team Sally Racing


Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 09/09/12 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •