Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ungarsk kører skal prøve Jordan racer

Formel 1 
12/08/02 

Den unge ungarske kører, Zsolt Baumgartner, skal på søndag ud at køre i en Jordan EJ12 racer. Det sker som optakt til eftermiddagens Grand Prix.
 

Den unge talentfulde F3000 kører, Zsolt Baumgartner, skal søndag formiddag ud at prøve en af Jordan racerne. Baumgartner har netop været i England for at få lavet et sæde til raceren. Og selv om Baumgartner kun er 21 år gammel, så har en lang racerkarriere bag sig. Allerede 13 år gammel satte han sig i en gokart og siden er det gået opad i klasserne. Han har erfaring fra Formel 3, Formel Renault i flere lande og endelig i Formel 3000.

Måske er det en kommende ungarsk Formel 1 kører vi ser her. Ungarn har ikke haft nogen kører i Formel 1 nogensinde. Dog blev det første løb der blev kaldt for et Grand Prix dog vundet af en ungarsk kører, Ferencz Szisz, men det var helt tilbage i 1906. Baumgartner kører i denne sæson i Formel 3000 for Nordic Racing teamet.

Dons

Læs flere Formel 1 nyheder på

Læs mere om:
  • Zsolt Baumgartner
  •