Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Pokal til Jesper Bisted trods rally med besværligheder

DM Rally 
06/09/12 

Jesper Bisted og Heidi Knudsen fik en pokal med hjem, da de i starten af september deltog i Peugeot Rally – fjerde afdeling af det danske mesterskab i rally. Pokalen fik mandskabet for at vinde klassen op til 1600 cm3 i Tunet National, men det var faktisk lige ved, at de slet ikke var kommet i mål. Løbet var nemlig fyldt med problemer for holdet.
 

”Problemerne begyndte allerede fredag aften til rallyshowet, hvor vi havde et problem med en krumtap-føler, men da vi havde skiftet den, kørte bilen upåklageligt,” fortæller Jesper Bisted.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen fik en god start på Peugeot Rally, men løb så inde i flere tekniske problemer

Der var heller ingen problemer at spore under den første del af løbet. Støt og roligt lagde Jesper Bisted og Heidi Knudsen prøve for prøve afstand til deres konkurrenter, så de ved midtvejspausen havde et forspring på godt to minutter til nummer to i klassen. Men så opstod vanskelighederne.

”På vej ud til prøve 8 begyndte bilen at køre mærkeligt og kunne ikke trække. Det var gasspjældsføleren, som var gået i stykker, og næsten samtidigt begyndte den at ryge, fordi der var gået hul i oliefilteret, så der blev skudt olie over på manifolden,” forklarer Jesper Bisted. ”Prøve 8 kørte vi bare igennem stille og roligt med katastrofeblik, og det tabte vi 50 sekunder på.”

Fejlene blev rettet, men trængslerne var ikke helt overstået for holdet i den røde, hvide og sorte Suzuki Swift Sport. På den tiende hastighedsprøve sprang en kilerem, men holdet kom i mål.

”Undervejs i løbet tog vi også en chikane på den store rundbane. Det var min egen skyld, men alle de der små ting er bare irriterende,” siger Jesper Bisted. ”Der kan snart ikke komme flere af den slags problemer, men heldigvis virker det ikke til, at motoren har taget skade.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Ringkøbing
 • 01/09/12 - Ringkøbing - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS