Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Masser af pokaler til DK Motorsport i hurtigt DM-rally

DM Rally 
04/09/12 

Ib Kragh og Jesper Bisted kom på podiet i årets fjerde DM-runde
Det blev til flere pokaler for DK MOTORSPORT, da fjerde afdeling af Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally – blev afviklet med Ringkøbing som base.
 

Teamets nyeste mandskab, Jesper Bisted og Heidi Knudsen, scorede med deres Suzuki Swift Maxi 1600 en klassesejr i den mindste klasse for Tunet National, mens Ib Kragh og Mie Petersen blev nummer tre med deres Peugeot 207 Super 2000 – såvel i 4WD-gruppen som i løbets generalklassement.

”Det resultat er jeg faktisk rigtig godt tilfreds med. Vi har kæmpet hårdt med bilen, og servicefolkene har arbejdet meget med den for at få tingene til at lykkedes, og den har bare kørt,” siger Ib Kragh, som sluttede godt 20 sekunder efter vinderen Christian Jensen og mindre end halvandet sekund efter løbets nummer to.


Ib Kragh og Mie Petersen kørte en tredjeplads hjem

”Christian har bare været hurtigere i dag og kom godt fra start. Vi kiksede lidt på prøve 1, og det satte os lidt tilbage,” fortæller den tidligere firdobbelte Danmarksmester, som kæmpede helt til det sidste for at komme frem i klassementet.

”Der var en hastighedsprøve, hvor det gik så meget ligeud, at vi bare ikke kunne følge med N4-bilerne, men på den sidste prøve skulle bilen bare have en over nakken, og det fik den. Der var det kun Brian Madsen, som var et halvt sekund hurtigere end os.”

Jesper Bisted og Heidi Knudsen måtte også kæmpe, men det var med teknikken i deres sorte, røde og hvide Suzuki Swift.

”Vi havde allerede problemer fredag aften i forbindelse med rallyshowet, hvor vi ikke rigtigt kunne få motoren til at køre ordentligt,” forklarer Jesper Bisted. ”Det var et problem med en sensor, som vi fik løst, men i selve løbet opstod endnu et problem, som mekanikerne også måtte bakse med.”


Jesper Bisted og Heidi Knudsen tog en klassesejr

De tekniske problemer betød bl.a., at holdet kom for sent til en tidskontrol, hvilket gav dem en straf på et sekund, men det ændrede dog ikke noget på det faktum, at de hele løbet igennem førte deres klasse, som de naturligvis også vandt.

”Det var det første DM-rally, som jeg kørte sammen med Heidi,” siger Jesper Bisted. ”Vi kørte sammen til rallysprintet i Fårvang, hvor vi også tog en sejr, men dette her er naturligvis noget andet, fordi prøverne er længere. Men samarbejdet gik rigtigt godt, og lige med undtagelse af industriprøven kørte vi hurtigere, når vi kørte hastighedsprøverne anden gang end første gang.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Jesper Bisted
  • Ringkøbing
  • 01/09/12 - Ringkøbing - DM Rally
  •