Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Jesper Bisted kører efter ny klassesejr i DM-rally

DM Rally 
31/08/12 

I starten af september genoptager Jesper Bisted kampen om Danmarksmesterskabet i rally i den såkaldte Tunet National-gruppe. Det sker ved Peugeot Rally, som køres den 1. september med Ringkøbing som base, og rallykøreren fra Oens er sammen med sin nye co-driver Heidi Knudsen topmotiveret.
 

”Vi føler os i den grad klar. Vi kører efter en klassesejr ligesom vi fik i vores første løb sammen i Fårvang,” siger Jesper Bisted.

Forud for starten i det vestjyske rally er den røde og sorte Suzuki Swift Maxi 1600 blevet gennemgået efter alle kunstens regler.


Jesper Bisted jagter en ny klassesejr i det kommende DM-løb.

”Vores tekniske chef Jørgen Nielsen monterer en ny undervogn på bilen, og så skulle den gerne gå hurtigere,” forklarer Jesper Bisted. ”Heidi og jeg føler os helt klar til løbet – specielt efter vores klassesejr i Fårvang – og vi går da naturligvis efter at gentage succesen.”

Klassesejren i Fårvang blev erobret i et rallysprint, hvor der tre gange blev kørt tre omgange på den samme hastighedsprøve. Så det bliver anderledes, når de skal køre deres første DM-rally sammen.

”De første par hastighedsprøver skal vi nok bruge på at komme helt ind på hinden, men jeg tror helt klart, at det nok skal fungere,” siger Jesper Bisted.

”Fjerdepladsen i Tunet National skulle gerne være inden for rækkevidde rent resultatmæssigt, for Benny Pedersen, Kenneth Madsen og Kim Madsen kører stærkt i de større biler. Vi kunne følge Benny i Fårvang, og så må vi gøre et forsøg på at gøre det i Ringkøbing. Realistisk er det nok en fjerdeplads, som er muligt i DM-gruppen, men vi vil gøre vores til at komme længere frem. Udover at vinde vores klasse.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Ringkøbing
 • 01/09/12 - Ringkøbing - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS