Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

F1-stjerne vil køre Citroën DS3 Cup

Citroen DS3 Cup 
31/08/12 

Den tidligere Formel 1 kører, Nicolas Kiesa, vil i 2013 sætte sig til rette i racersædet i en Citroën DS3 Cup-racer i tre løb. Om han også vil sætte farten bliver spændende at følge
 

Nicolas Kiesa har siden sine Formel 1-eventyr for Minardi og Jordan teamsene især kørt langdistanceløb, deriblandt Le Mans for Lister Storm og Sebring for Aston Martin. Den erfarne herre har blandt andet også kørt tre DTM løb for Audi i 2006.


Den tidligere F1-kører Nicolas Kiesa vil være at finde i Citroën DS3 Cup næste år.
Nicolas vil ikke kun give baghjul i Citroën DS3 Cuppen. Han vil også kommentere samtlige DS3-løb i 2013 i form af videoklip, der blandt andet kan ses på seriens hjemmeside www.ds3cup.dk, hvor der også findes nyheder, resultater, gallerier og meget mere.

Nicolas Kiesa fortæller om samarbejdet:
”Serien bliver spændende at følge. Den kommende danske stjerne findes måske her i klassen. DS3 cup’en er let tilgængelig og den bedste økonomiske mulighed for, at en kører kan få en konkurrencedygtig og moderne racerbil.”

Marketingdirektør Jesper Kristoffersen fra Citroën Danmark ser frem til samarbejdet med Nicolas Kiesa: ”Det er en vigtig anerkendelse og et særdeles markant boost for Citroën DS3 Cup, der regnes som en af de billigste og mest begyndervenlige racerserier herhjemme”.

Citroën DS3 Cup 2012 består af seks løb på baner i Danmark og Sydsverige. Det sidste løb i 2012-udgaven køres 30. september på Jyllandsringen.

Find flere oplysninger om Citroën DS3 Cup’en, og hvordan man kan deltage på www.ds3cup.dk.

Citroën Danmark A/S

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •