Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kim Lund vandt årets Point S Silkeborg Clio Cup

Clio Cup - DK 
30/08/12 

Clio CupGP Danmark blev afgørelsen time i årets udgave af Point S Silkeborg Clio Cup. På FDM Jyllandsringen skulle årets fjerde mesterskabsafdeling køres, og det skulle foregå i et fællesløb med deltagerne fra den svenske søsterserie, JTCC. To løb var på programmet, og her skulle det første allerede vise sig afgørende for udfaldet af Point S Silkeborg Clio Cup.
 


Kim Lund sikrede sig titlen i Point S Silkeborg Clio Cup trods svære vejrforhold.

Kim Lund, Silkeborg, havde gennem de tre foregående mesterskabsafdelinger på henholdsvis Ring Djursland, FDM Jyllandsringen og Padborg Park bragt sig i en så solid føring, at han ved GP Danmark havde mulighed for at sikre sig den samlede sejr i Point S Silkeborg Clio Cup før tid. Og netop det gjorde han, for da han i det første af to løb heller ikke havde nogen danske konkurrenter foran sig ved passagen af målstregen, var han nået op på otte maksimumscorer og ville ikke kunne indhentes.

Første løb blev kørt under meget svære vejrbetingelser med kraftig regn, hvor Kim Lund og Nicki Pedersen, Hornslet, på deres Michelin-dæk havde svært ved at stille noget op mod de svenske deltagere, der kørte på dæk af et andet fabrikat.


Nicki Petersen scorede et sæt Dotz-fælge takket være sin førsteplads i søndagens løb.

Andet løb foregik på tør asfalt, og her var det Nicki Pedersen, som blev dansk topscorer. Han vandt således afdelingen, hvilket ikke bare udløste en stor pokal, men også et gavekort fra en af klassesponsorne, Dotz, på et sæt nye fælge til en værdi af 10.000 kroner. Og blandt tilskuerne, der bagefter lykønskede Nicki Pedersen, var Kim Lund, der kunne glæde sig over, at han havde sikret sig titlen dagen forinden. Da han rullede frem til sin plads på startgridden, knækkede en trækaksel, hvorfor hans løb hurtigt var ovre.

Point S Silkeborg Clio Cup Danmark

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Jyllandsringen
  • 26/08/12 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  • Stillingen i Clio Cup
  •