Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Historisk Weekend - Tidsplanen

Diverse 
30/08/12 

Weekendens program på Jyllands-Ringen er ikke alene tilegnet de historiske klasser, der skal også køres den sidste DEC afdeling om lørdagen ved eftermiddagens 4-timers løb.
Søndagens program er fyldt op med race fra de historiske klasser, lige fra 65'er op til Youngtimer klasserne, samt de historisk formel biler og så har Syver klassen sneget sig ind for at køre deres andensidste afdeling af DM i Syver Race
 

Danish Endurance Championship står foran afgørelsens løb for alle klasser, da det stadig står uafklaret hvem der løber med klasse mesterskaberne i 2012.

I klasse 2(Clio klassen) er det Team AD-racing/K-Rejser Jacob Kristensen og Jan Engelbrecht(107 point) der fører an i mesterskabet, de følges af sidste afdelings point spurtende Team AD-Racing med Martin Frederiksen, Kent Bernsdorf og Mads Pedersen(87 point), på 3. og 4. pladsen ligger Sally Racing med Martin Sally Pedersen, Jesper Sally Pedersen, Martin Gøtsche(83 point) og Jet Black Racing med Anders Majgaard og Søren Mosebo(82 point)

Klasse 3 for tunede biler under 2000cm3 føres feltet stadig an af Clio holdet Poul Isaksen, Jan B. Sørensen og Johan Blach Petersen(115 point), de følges af Mini Cooper kørerne Christoffer Blach Petersen, Jackie Philip og Henrik Jensen(87 point) og slutteligt er det Clio kørerne René Hagedorn og Rene Lund(75 point).

Klasse 4 for de store tunede biler føres an af Aston Martin Vantage holdet med Kim Holmgaard, Michael Klostermann og Mikkel C. Johansen(77 point) de lagde sig efter sidste afdeling på Padborg Park foran Porsche 997 GT3 Cup kørerne Michael Nissen, Nicolas Kiesa og Casper Elgaard(75 points).
Top tre feltet rundes af med vinderholdet fra de seneste to afdelinger, Ferrari 458 Challenge kørerne Mads Rasmussen og Johnny Laursen(60 point), det er også teamet som havde gæsteoptræden af Jan Magnussen ved 3. afdeling. mon ikke de kan præstere endnu en sejr her til finaleløbet.

Historisk Weekend 2012 - Lørdag d. 1. september:

Start Slut Klasse Kørsel Omg./Tid.
8.30 Førermøde
09.05 09.45 DEC Tidtagning 1 40 min.
09.50 10.10 Youngtimer Tidtagning 1 20 min.
10.15. 10.35 Historisk 71 Tidtagning 1 20 min.
10.40 11.00 Historisk 76+81 Tidtagning 1 20 min.
11.05 11.25 Historisk Formel Tidtagning 1 20 min.
11.30 12.10 DEC Tidtagning 2 40 min.
12.15 12.35 Historisk 65 Tidtagning 1 20 min.
12.40 12.55 Syver Race Træning 15 min.
13.05 13.25 Youngtimer Heat 15 min.+ 1 omg
13.30 13.45 DEC Opstilling DEC 15 min.
13.45 17.45 DEC Heat 240 min.

Historisk Weekend 2012 - Søndag d. 2. september:

Start Slut Klasse Type Omg./Tid.
8.30 Førermøde
10.05 10.25 Youngtimer Tidtagning 2 20 min.
10.30 10.50 Historisk 65 Tidtagning 2 20 min.
10.55 11.15 Historisk 71 Tidtagning 2 20 min.
11.20 11.40 Historisk 76+81 Tidtagning 2 20 min.
11.45 12.05 Historisk Formel Tidtagning 2 20 min.
12.10 12.25 Syver Race Tidtagning 15 min.
12.30 12.50 Youngtimer Heat 15 min.+ 1 omg
12.55 13.15 Historisk 65 Heat 15 min.+ 1 omg
13.20 13.40 Historisk 71 Heat 15 min.+ 1 omg
13.45 14.05 Historisk 76+81 Heat 15 min.+ 1 omg
14.10 14.30 Historisk Formel Heat 15 min.+ 1 omg
14.35 15.00 Syver Race Heat 18 min.+ 1 omg
15.30 15.50 Historisk 65 Heat 15 min.+ 1 omg
16.00 16.20 Historisk 71 Heat 15 min.+ 1 omg
16.30 16.50 Historisk 76+81 Heat 15 min.+ 1 omg
17.00 17.20 Historisk Formel Heat 15 min.+ 1 omg
17.30 17.55 Syver Race Heat 18 min.+ 1 omg
Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 12/09/01 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship - DM
  • 12/09/02 - Jyllandsringen - Syver Race Cup
  •  



    MOTOmania ”Så er den gal igen…!”