Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Selvtilliden på plads

DM Rally 
29/08/12 

Sorøs rallykørere Kim Madsen og Kasper Sørensen i storform
Efter en overlegen generalklassesejr i tredje afdeling af Yokohamamesterskabet forleden dag er det kendte rallyhold fra Sorø, Kim Madsen og Kasper Sørensen i Peugeot 306 MAXI, fulde af optimisme, når det i kommende weekend går løs med fjerde afdeling af danmarksmesterskabet i rally.
 

I Yokohamaløbet var sorøkørerne hele 16 sekunder foran nummer to i en løbstype, hvor man normalt slås om brøkdele af sekunder.

"Sejren gav masser af selvtillid. Den viser, at når vi ikke har tekniske uheld, så har vi farten til at vinde," siger en glad Kim Madsen.


Efter sidste uges generalklassesejr er selvtilliden i top hos Kim Madsen og Kasper Sørensen
(Foto: Michael Eisenberg)

Netop stribevis af tekniske uheld satte i foråret Kim Madsen og Kasper Sørensen bagud i Tunet National - Danmarksmesterskab i rally, men nu lysner det.

"Bilen er tjekket fra A til Z, og jeg er rigtig tændt efter at vinde," siger Kim Madsen.

Soranerne ligger i øjeblikket nr. 4 i mesterskabet, men er langt efter et andet Peugeot-hold, vestjyderne Benny Pedersen og Ditte Kammersgaard, der er på hjemmebane i næste rally, som har centrum i Ringkøbing.

"Benny er i front, han har som omtrent den eneste gennemført hvert løb. Så vi vil forsøge at vinde alle sæsonens tre sidste løb samt de super-specialhastighedsprøver, der også giver point. Og så må vi se, hvor det bringer os hen. Der er halvdelen af løbene tilbage, så alt kan endnu ske," slutter Kim Madsen.


Kim Madsen og Kasper Sørensen er på en svær, men ikke umulig opgave: I de næste tre løb til DM i rally skal den rød-hvide Peugeot 306 MAXI køres ind på førstepladsen i deres mesterskab. Men konkurrenterne skal have uheld, for at mesterskabet kan vindes.

Stillingen i DM for tunet national

1 Benny Pedersen/Ditte Kammersgaard Gørding/Kolding Peugeot 308 60
2 Kenneth Madsen/Henrik Dernoff Gørlev/Ringsted Suzuki Swift Maxi 2000 36
- Kjeld Seidler/Marc Troels-Smith Holmegaard/St. Heddi. Peugeot RCZ 36
4 Kim Madsen/Kasper Sørensen Sorø/Sorø Peugeot 306 Maxi 29
5 Kasper Rasmussen/Line Lykke Jensen Jyllinge/Odense Suzuki Swift 1600 Chal. 21


Michael Eisenberg

Læs mere om:
 • Kim Madsen
 • Ringkøbing
 • 01/09/12 - Ringkøbing - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS