Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Kenneth Madsen og Suzuki Motorsport går efter ny sejr

DM Rally 
28/08/12 

Efter en sommerpause med deltagelse i en række af de kortere rallysprints ruller Suzuki Motorsport i slutningen af måneden atter ud af garagen for at kæmpe om point i et DM-rally. Det sker i Ringkøbing og omegn, hvor årets fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally køres, og her er der en klar målsætning for Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Gørlev/Ringsted).
 

”Vi skal prøve at se, om ikke vi igen kan slå vores konkurrenter,” siger Kenneth Madsen. Han og Henrik Dernoff har vist sig som et af de hurtigste hold i Tunet National i år. De tog en gruppesejr ved DM-premieren, og de var meget tæt på et dacapo ved Suzuki Rally tidligere på sommeren.

”Vi har to konkurrenter, som vi ligger og kæmper med, men Henrik og jeg vil bruge samme stil, som vi plejer,” slår Kenneth Madsen fast.


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff jagter ny sejr

Det kommende DM-rally får base i Ringkøbing og kommer til at bestå af en blanding af både korte og lange hastighedsprøver.

”Jeg glæder mig meget til at prøve den 25 km lange prøve, men alle prøver i løbet er vigtige,” siger den tidligere dobbelte Danmarksmester. ”Man skal ikke bare se frem til den lange prøve, for så fokuserer man ikke på de små prøver, for der kan man sætte lige så meget tid til som på den lange. Vi har hørt, at det skulle være hurtige prøver, og de ligger måske mere til de andre kørere i gruppen, men det har vi sagt før. Men hvis vi vælger samme stil, som vi plejer at angribe et løb med, så skulle det ikke gå helt galt.”

Mens løbet bliver sæsonens fjerde DM-start for Kenneth Madsen/Henrik Dernoff, er der tale om sæsonpremiere på DM-niveau for René Harms/Jess Larsen (Nørre Alslev/Ringsted). De indledte deres samarbejde lige efter sommerferien, og nu skal de på deres største prøvelse. Første DM-start i den nye Suzuki Swift Sport i Standard National.

”Vi har en ny bil, og den vil vi gerne vise frem for teamets sponsorer og samarbejdspartnere. Bilen er ikke helt optimal endnu, men vi kommer for at deltage og få nogle kilometer i kroppen, og det er vigtigt,” siger René Harms.

”Selv om jeg også kørte Suzuki sidste år, så der det en ny bil, jeg har ny andenkører i Jess, og så er det vigtigt at få nogle kilometer i kroppen. Det vi lærer nu, skal vi ikke bruge tid på, når bilen er 100 % optimal. Så er vi klar til at give gas.”


René Harms er klar til første DM-start i sin nye Swift

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
 • Henrik Dernoff
 • Jess Larsen
 • Kenneth Madsen
 • René Harms
 • Ringkøbing
 • 01/09/12 - Ringkøbing - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS