Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nu genoptages kampen om Auto-G DTC-titlen

DTC 
24/08/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipGP Danmark markerer starten på anden halvdel af sæsonen
En af de absolutte hovedbegivenheder ved weekendens GP Danmark på FDM Jyllandsringen bliver årets fjerde runde af Auto-G Danish Thundersport Championship. Efter en god lang sommerpause med en afstikker til Fælledparken vender alle topnavnene tilbage for at kæmpe om point til mesterskabet. Og de kommer til at møde ekstra modstand denne gang.
 

Den ekstra modstand kommer takket være Jens Edman, Sverige. I en lang årrække var han fast inventar i den første udgave af DTC-serien, hvor han scorede adskillige sejre og tillige løb af med en bronzemedalje i 2005. Og det er nogle af de kørere, han dengang mulede, som han i sin grønne Chevrolet Camaro fra Bryntesson er oppe mod ved weekendens løb.

Vi taler naturligvis om Jan Magnussen, England, Casper Elgaard, Århus, og John Nielsen, Randers. De er også toneangivende i årets udgave af Auto-G Danish Thundersport Championship.


Jan Magnussen og Casper Elgaard fortsætter kampen om titlen i Auto-G Danish Thundersport Championship ved GP Danmark
(Foto: speedfoto.dk)

Her er det Jan Magnussen, der topper tabellen i sin bil fra Fukamuni Racing. Den tidligere Formel 1-kører har nydt godt af den sæson, han havde sidste år med bilen i Sverige, samt to løbsweekender først på året i USA. Det har givet ham et erfaringsmæssigt forspring med bilen, men støt og roligt har Casper Elgaard og John Nielsen ædt sig ind på ham. Casper Elgaard har endnu sin første løbssejr i den nye bil til gode, mens John Nielsen en enkelt gang har løftet den største pokal op over hovedet efter et løb. Men mon ikke, at de er klar til at byde Jan Magnussen op til dans og udfordre ham? Også selv om de skal kæmpe med Jens Edman?

For Auto-G Danish Thundersport Championship er en klasse, der kan levere overraskelser. Dem har den nye generation af stjernekørere i den grad leveret. Formel Ford Festival-vinderen Dennis Lind, Roskilde, har flere gange banket på overfor de etablerede stjerner, mens Mikkel Mac, Nykøbing Falster, i forsommeren var den første kører til at bryde veteranernes monopol.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/08/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •