Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen klar til Grand Prix

Special Saloon 
23/08/12 

DK Motorsport deltager i Special Saloon Car-klassen ved årets største løb
Martin Vedel Mortensen og DK Motorsport deltager i den kommende weekend i Grand Prix Danmark – årets største løb på FDM Jyllandsringen. Teamet deltager med sin sølvgrå Opel Corsa i Special Saloon Car-klassen, og der er ingen tvivl om ambitionen.
 

”Det er at vinde,” siger Martin Vedel Mortensen. Og han har noget at have sine ambitioner i.


Martin Vedel Mortensen starter på FDM Jyllandsringen

Tidligere på måneden var han til start på Padborg Park, og her lykkedes det ham i alle sin tre starter at vinde sin klasse. Endda med et betragteligt forspring til sine konkurrenter.

”I forhold til løbet på Padborg Park kommer der flere kørere på Jyllandsringen, så der kommer mere konkurrence,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Jeg har kørt på banen en gang før i min Opel Corsa. Da vi kørte der sidst, vandt jeg også alle tre heats. Det vigtigste bliver nærmest at komme igennem første sving, når vi er 30 mand, der starter. Det vil være dumt at udgå på den konto.”

Inden løbet på FDM Jyllandsringen har Martin Vedel Mortensen et forspring på 40 point til nærmeste konkurrent, og det er et forspring, som han ikke har planer om at skulle tære af. Det skal i stedet udbygges.

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 26/08/12 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •