Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Allan Berndt får Grand Prix-comeback

207 Spider Cup
DK 

22/08/12 

207 Spider CupEfter seks års fravær er den nordjyske racerkører tilbage på banen, når han stiller op i Peugeot Spider Cup TOTAL ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.
 

"Ja, der skal nok lige bankes lidt rust af først", lyder det med en let underspillet stemme fra Allan Berndt, som til daglig driver Gokartworld i Svenstrup udenfor Aalborg. Fra tid til anden kan den travle herre også spottes på Jyllandsringen, hvor han giver high speed-ture ved FDM Motorsport Events.


Et glimt af "kontoret" ved weekendens arbejdsplads
(Foto: Gokartworld Aalborg)

Den rappe Peugeot Spider Cup-racer er heller ikke ukendt for Allan. Han har nemlig kørt mange high speed-ture i en bil magen til.

"Det var i forbindelse med en dag på Jyllandsringen at Jesper Carlsen (daglig leder af FDM Motorsports Event, red.) luftede ideen om at køre et løb i en af deres Spidere", fortæller Allan, som ikke var sen til at tage imod tilbuddet.

"Jeg har prøvet bilen før, men det bliver noget helt andet at skulle konkurrere mod de andre dygtige kørere i klassen, frem for at køre en hurtig men sikker omgang med en gæst i bilen. Uden den store træning er jeg lidt spændt på hvor i feltet jeg kommer til at befinde mig."


Allan er klar til Grand Prix Danmark i en hurtig Peugeot Spider
(Foto: Gokartworld Aalborg)

Allan Berndt debuterede i 1990 i det danske Formel Ford-mesterskab, og var igennem hele årtiet en af topkørerne i dansk og europæisk Formel Ford. Efter at have købt Aalborg Go-Kart Center i 2000 blev der skåret ned på motorsporten, men i weekenden er Allan altså tilbage i dansk motorsport.

"Det bliver en kanon oplevelse at køre et rigtigt racerløb igen, og jeg håber at jeg kan få et flot resultat med hjem. Uanset hvad, glæder jeg mig helt vildt!", slutter Allan Berndt.

Gokartworld Aalborg


Læs mere om:
  • Allan Berndt
  • Jyllandsringen
  • 26/08/12 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •