Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kommer til GP Danmark med sejr i bagagen

DTC 
22/08/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipJens Edman er godt forberedt forud for sit Danmarkscomeback
Årets GP Danmark kommer til at byde på en masse spændende race med flotte felter. Et af de flotteste felter kommer vi til at opleve er et felt på mere end 20 Camaro-biler, for denne gang tæller løbet med de identiske amerikanerbiler ikke bare til Auto-G Danish Thundersport Championship, men også til den nordiske konkurrence.
 

Det betyder, at vi udover vores bedste danske kørere vil kunne opleve de bedste kørere fra Norge og Sverige, og från hinsidan får FDM Jyllandsringen således besøg af en af de mest populære svenske racerkørere. I hvert fald blandt det danske publikum.


Jens Edman vender tilbage til dansk motorsport
(Foto: Brynteson Motorsport)

Vi taler om Jens Edman, Sverige, som i denne sæson deltager i bl.a. den svenske Camaro Cup for Bryntesson Motorsport, og det bliver med en dugfrisk sejr i baglommen, at han ankommer til racerbanen ved Silkeborg. Jens Edman vandt nemlig sin seneste start på lufthavnsbanen i Östersund.

”Det var en rigtig skøn fornemmelse at klatre op øverst på podiet. Jeg skal indrømme, at jeg har længtes efter at kunne komme derop,” siger Jens Edman, der i den svenske Camaro Cup nu ligger på tredjepladsen.

”Der er to afdelinger tilbage i det mesterskab, Ring Knutstorp og Solvalla, men det næste løb bliver den danske serie om to uger, hvor jeg tager til Jyllandsringen for at forsøge at køre fra danskerne.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jens Edman
  • Jyllandsringen
  • 26/08/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •