Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi jagter en succeshistorie

DTM 
22/08/12 

DTMAudi har haft et noget magert år i DTM, hvor de forsvarende mestre er blevet sat til vægs af både Mercedes og nytilkomne BMW. I den kommende weekend jagter teamet derfor en succes på den underholdne Zandvoort bane.
 

I det seneste løb på Nürburgring blev det til en 2. plads til Edoardo Mortara der også er Audis bedstplacerede i mesterskabet, men et godt stykke fra de førende og reelt uden chance for at tage mesterskabet. "Vi tager direkte fra Nürburgring til Zandvoort. På banen i Eifel kunne vi se at vi har taget et skridt frem. Vores næste mål er at bytte det til en sejr. Banen i Zandvoort har tidligere givet os en del gode resultater - og vi arbejder på at sikre at det også går godt i år," siger Dr. Wolfgang Ullrich.

Flere kørere har da også den hollandske bane som deres favorit i kalenderen. For ti år siden hentede Mattias Ekström sin allerførste DTM-sejr på netop samme bane. Og sidste år sikrede Mike Rockenfeller sig sejren - også hans første DTM-sejr. "Sidste år havde jeg en fantastisk oplevelse der med min første sejr. Hvis vi er i en god position igen i år og bilen kører godt, så er en lignende succes mulig," siger Mike Rockenfeller.


Rockenfeller på vej til sejren sidste år
(Foto: Natascha Theisen)

Siden 2001, hvor banen kom på DTM-kalenderen har Audi vundet seks gange på den 4,307 km. lange bane.

Benji

Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 26/08/12 - Zandvoort - DTM
  •