Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Kenneth Madsen sikrede Suzuki-klassesejr i Fårvang

Rally Sprint 
18/08/12 

Suzuki Motorsport satte virkelig sit præg på årets udgave af det legendariske rallysprint i Fårvang. Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Gørlev/Ringsted) sikrede sig nemlig ikke blot en sejr i klassen for tunede biler op til to liter. Makkerparret formåede i den ordinære konkurrence også at slutte på en generel fjerdeplads som bedste mandskab i en ikke-firhjulstrukket bil!
 

”Det gik endnu bedre end forventet. Det er åbenbart mit år med rallysprint,” siger Kenneth Madsen, der tidligere i år har taget klassesejre og kun er blevet slået af firhjulstrækkere i dels Lille Mats Rallysprintet, dels NCC Rallysprintet. ”Jeg havde ikke troet, at vi kunne følge de andre, men det viser bare, at bilen kører perfekt. Suzukien er en rigtig fin bil, og vi fik også bevist, at den er rigtig god.”


Kenneth Madsen tog en klassesejr

Resultatet betød, at Kenneth Madsen/Henrik Dernoff kvalificerede sig til finalen, hvor det var alles kamp mod alle. Alligevel blev det også her til en flot fjerdeplads generelt. Mindre end et sekund efter den firhjulstrækker, som sluttede på tredjepladsen.

”Jeg har aldrig været heldig i finaleheatet, og det har ikke sagt mig det store, fordi man kæmper mod overlegne biler, men vi snakkede så om at tage det med ro, for så går det nogle gange stærkere. Vi fik en god rytme, og selv om der var et par småfejl, så var vi hurtigere alligevel,” siger Kenneth Madsen, der i finalen var små syv sekunder foran Anders Lysen/John Madsen (Sorø/Dianalund).

”Resultatet viser, at vi har nogle biler, som er testede og gennemprøvede og bare kører på en vanskelig bane, og så opfylder vi i teamet vores målsætning. At føre Kenneth frem til en vinderposition, og det har hele teamet bakket op om,” siger Anders Lysen. ”Jeg er yderst tilfreds med min egen position som tier, og så gjorde René det også godt i den nye bil.”


Anders Lysen var atter med i den forreste ende af feltet

René Harms/Jess Larsen (Nørre Alslev/Ringsted) sørgede nemlig for Danmarkspremiere til den nye Suzuki Swift Sport i gruppe E-trim.

”Det har været et godt første løb med den nye bil, for på nuværende tidspunkt kørte vi på de samme tider, som vi kørte i den gamle bil sidste år, og vi er først nu begyndt på udviklingen af bilen,” fortæller en tilfreds René Harms. ”Vi har måttet køre med en standardgearkasse uden spær, men når vi får den nye racergearkasse, så bliver det en helt anden rallybil. Allerede nu trækker den utrolig godt, for det er en rigtig god motor, som vores chefmekaniker Claus har fået lavet.”


René Harms sørgede for debut til den nye Swift

Næste opgave for Suzuki Motorsport bliver tredje afdeling af Yokohama Mesterskabet Øst, der finder sted søndag i Høje Tåstrup.

Suzuki Motorsport
Teamchef Anders Lysen


Læs mere om:
 • Anders Lysen
 • Henrik Dernoff
 • Jess Larsen
 • John Madsen
 • Kenneth Madsen
 • René Harms
 • Fårvang
 • 10/08/12 - Fårvang - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: