Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Maldonado smadrer racer i opvisning

Formel 1 
14/08/12 

Venezuela hælder et trecifret millionbeløb i Pastro Maldonado, så det er oplagt at der skal gives lidt tilbage. Derfor tog Williams og Maldonado til Caracas for at lave opvisning - den blev ikke gennemført da han på sin blot anden omgang smadrede raceren!
 

Venezueleren havde ellers masser af opbakning med tusindvis af fans, topfolk fra erhvervslivet og ikke mindst en masse politikere der jo netop er dem der sender de mange oliepenge efter Formel 1-drømmen. Men underlaget og de mange hestekræfter blev en dårlig kombination, hvilket gjorde at han spandt af og ødelagde ophænget da han ramte kantstenen.

Showet var ellers lagt stor an, hvor Formel 1-showet skulle være den store finale. Heldigvis var Rodolfo Gonzalez også til stede med sin GP2, så han overtog showet og kørte nogle omgange til de ellers skuffede fans.

Et klip fra Youtube kan ses her - bedøm selv om det er en kørerfejl eller underlaget...

Benji

Læs mere om:
  • Pastor Maldonado
  •