Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

MØG DAG!

Legends Car Cup 
14/08/12 

Legends Car CupRacerkøreren Kennie Frydkjær Jensen (Hillerød) fik ikke lov at glæde sig over sejren i København særlig længe. Blot en uge efter, at Kennie Frydkjær Jensen stod øverst på podiet ved Copenhagen Historic Grand Prix, som sikker vinder i Legend-klassen, lagde Padborg Park asfalt til efterårssæsonens første, mesterskabstællende løb i Legend Cup.
 

Løbet på Padborg Park stod dog i skærende kontrast til løbet i København, da Kennies motor bogstaveligt talt eksploderede allerede på tredje omgang af den frie træning søndag morgen!

- Jeg nåede lige at registrere at motoren mistede trækkraft i ’Big Mag’-kurven, inden der lød et brag og brændende olie og røg væltede op af motorrummet! sagde Kennie Frydkjær Jensen, efter at være kommet tilbage i pit’en på ladet af rydningsbilen.

En kort inspektion af bilen afslørede hurtigt, at en lejeskål var knækket og plejlstangen havde lavet et stort hul i motorblokken.


En plejlstang bør IKKE kunne ses udefra på en motor!
(Foto: Vitesse Racing)

Selvom det hurtigt blev besluttet at lægge en ny motor i bilen, stod det klart, at Kennie ville miste både tidtagningen og sikkert også et heat eller to.

- Mine mekanikere knoklede og gjorde deres absolut bedste, men desværre lykkedes det først at få bilen klar til dagens sidste heat, og skulle derfor starte allerbagest i feltet, sagde Kennie Frydkjær Jensen efter en søndag, hvor mekanikerne havde noget mere travlt end køreren.


HP (- i forgrunden) og Rasmus (- foden i midten af billedet) knokler for at få bilen klar, mens en desillusioneret kører kun kan se til
(Foto: Vitesse Racing)

Fra en startposition som nummer 23 lykkedes det dog Kennie Frydkjær Jensen at avancerede til en 9.-plads – selvom instruksen lød, at han skulle passe på lidt på den nye motor.

I Legend Cup gives der point i både tidtagning og dagens tre heat, så en niende-plads i sidste heat som eneste resultat, gør naturligvis ikke noget godt for den samlede stilling i mester-skabet, hvor Kennie Frydkjær Jensen rykkede to pladser ned – til en niende-plads.

Målet om at slutte sæsonen i top-tre er samtidig kun teoretisk muligt nu, også selvom Kennie slutter helt i top i sæsonens to resterende løb.

En stor tak for indsatsen til Jørgen Weinreich’s mekanikere, Rasmus og HP, der fik en mere hektisk søndag, end de havde regnet med!

Vitesse Racing


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Padborg Park
  • 12/08/12 - Padborg Park - Legends Car Cup - DM
  •