Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Spændende løb med en overraskende slutning

ADAC GT
Masters 

13/08/12 

og stort uheld til de danske kørere
Den tiende afdeling af årets ADAC GT Masters løb, på Red Bull Ring i Østrig, bragte spænding til sidste omgang. Under høj sol og i tørt vejr, startede de 44 sportscars ved middagstid ud på de 36 omgange.
 

I starten kunne Callaway Corvetten med Daniel Keilwitz og Diego Alessi forsvare deres føring, fulgt af de to Porscher med Nikolas Kentenich og Mario Farnbacher, fulgt af Robert Renauer og Nicolas Armindo.


Christoffer Nygaard og Kristian Poulsens Aston Martin Vantage
(Foto: Natascha Theisen)

Også den danske Aston Martin med Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen havde deres at se til, og måtte kæmpe sig frem fra deres startposition som nr 28.

Under de obligatoriske skift, skete der ikke nogen ændringer på de førende pladser. Callaway Corvetten havde stadig en stor føring, og den Danske Aston Martin med "Young Drivers" kunne holde distancen.


(Foto: Natascha Theisen)

Men løbet skulle få en noget andet slutning. Fire minutter før afslutningen på den ene times løb, stoppede den førende Callaway Corvette pludselig på græsset, og hvad alle havde troet var en sikker sejr, var pludselig væk. Hermed kunne de to Porscher vindet det tiende løb i ADAC GT Masters, foran en Ford GT med Nico Verdonk og Jesse Krohn.


Farnbacher
(Foto: Natascha Theisen)

Næsten den samme skæbne ramte det danske team med Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen. De måtte parkere deres Aston Martin Vantage ved siden af banen, før de kunne krydse målstregen. Hvad den præcise årsag var, er ikke klarlagt endnu. Men resultatet blev at Kristian Poulsen tabte vigtige point, i kampen om sejren i privatkørernes klasse.


Vinderne fra tiende runde af ADAC GT Masters
(Foto: Natascha Theisen)

Det 11. og 12. løb vil finde sted fra 24. til 26. august. Denne gang vil ADAC GT Masters køre på Eurospeedway Lausitz

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 12/08/12 - Red Bull Ring - ADAC GT Masters
  •