Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Bliv klædt rigtig på i Fårvang

Rally Sprint 
10/08/12 

Suzuki Motorsport vil være meget synlig, når et af årets største rallysprints fredag eftermiddag og aften køres i Fårvang. På rallysprintbanen stiller man til start med tre biler, der skal køres af René Harms (Nørre Alslev), Kenneth Madsen (Gørlev) og Anders Lysen (Sorø), og i de store serviceområde vil teamets sættevogn få en meget fremtrædende placering.
 

Men landets mange Suzuki-fans vil også få lejlighed til at blive ekstra synlige ved Tvilum Rally Show i Fårvang.

”Ligesom ved de to seneste DM-løb har vi også vores trailer med merchandise med til løbet i Fårvang,” fortæller teamchef Anders Lysen.

”Her er der mulighed for at købe t-shirts, jakker, caps og andre ting, der er med til at vise, hvem man hepper på, når det går løs med løbet. Og så har vi lavet nogle helt specielle knaldtilbud til publikum i Fårvang, som kan gøre en god handel!”


Ved rallysprintet i Fårvang kan du også købe Suzuki-merchandise

Suzuki Motorsport
Anders Lysen


Læs mere om:
  • Suzuki Motorsport
  • Fårvang
  • 10/08/12 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: