Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama 1600 Challenge

Så er det tid igen……

Yokohama
1600 Challenge 

09/08/12 
Yokohama

Så er sommerferien for de fleste ved at være slut og mon ikke kørerne, i Yokohama 1600 Challenge, har set frem til weekenden den 11. og 12. august på Padborg Park med glæde, forventning og spænding?
 

Det er i hvert fald blevet tid til at bilerne igen skal findes frem fra deres sommerskjul og gøres klar. Det sidste skal justeres og bilerne pudses så de fremstår tip top.

Nogle kørere har noget at revanchere fra forårssæsonen, hvor det måske ikke er gået lige godt hver weekend, hvorimod andre har nogle fine resultater at forsvarer. Så alt i alt er der endnu engang lagt op til en ekstrem spændende weekend, hvor alle kørere vil ind og byde sig til for at indfri egne og andres forventninger.


Så er det bare at bede til vejrguderne om godt vejr. Om det så er vådt eller tørt er op til kørerne at vurdere.
(Foto: Dennis Risager)

En ting er helt sikkert, med en sommerpause, hvor batterierne er blevet ladet op og tanken er fyldt med energi, kan intet stoppe Yokohama 1600 Challenge i at levere endnu en super weekend med race hele banen rundt.

Håber at se en masse publikummer på Padborg Park, som kan give kørerne en ekstra gejst.
Så vel mødt til en super weekend med masser af benzin i blodet.

K. Bøje
Yokohama 1600 Challenge
Køreforeningen Gr.


Læs mere om:
 • Padborg Park
 • 12/08/12 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge - DM
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS