Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Jesper Bisted til Fårvang med ny co-driver

Rally Sprint 
08/08/12 

På fredag deltager Jesper Bisted i det traditionsrige rallysprint i Fårvang, og det bliver første gang, at han skal starte i løbet med sin nye Suzuki Swift Maxi 1600. For rallykøreren fra Oens er målsætningen med deltagelsen dog ikke en topplacering.
 

”Jeg benytter løbet til at køre samarbejdet med min nye co-driver ind,” siger han. ”Egentlig var det planen, at jeg skulle have kørt med Finn Thomsen, men han skal arbejde i udlandet i hele efteråret, så det bliver i stedet Heidi Knudsen.”

”Det var Ib Kraghs co-driver Mie, der kom op med Heidis navn, da jeg spurgte hende til et forslag til en god co-driver. Jeg kendte godt Heidi i forvejen som en rar og dygtig person, og da jeg spurgte hende, var hun frisk på det. Planen er så, at vi fortsætter samarbejdet. Ikke bare resten af året, men også ind i 2013, så det bliver permanent.”


Jesper Bisted starter med ny co-driver i Fårvang

Tvilum Rallyshow finder sted fredag den 10. august om aftnen i Fårvangs industrikvarter. Det første heat starter klokken 17.00, og efter yderligere to heats finder man frem til de 20 mandskaber, som skal deltage i finaleheatet.

”Det er et fint arrangement, der er godt besøgt, men vi har ikke nogen ambitioner om at skulle køre om sejren overhovedet.,” siger Jesper Bisted. ”Jeg bruger løbet til at få samarbejdet med Heidi på plads, og her er det godt, at selve hastighedsprøven er kendt af os begge.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Fårvang
  • 10/08/12 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: