Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Frank Nielsen tester bilen i rallysprint

Rally Sprint 
08/08/12 

Rallykøreren fra Odder tester bilen, inden DM-kampen genoptages
Selv om der er en lille måned til, at Frank Nielsen og Børge Jensen skal genoptage kampen om Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally – så skal de snart igen i aktion med deres lille røde og hvide Citroën C2.
 

”Ligesom de sidste par år har vi valgt at deltage i det traditionsrige rallysprint i Fårvang på fredag,” fortæller Frank Nielsen.

”Vi stiller primært op for at prøve noget af på bilen og så komme i gang igen efter sommerferien, for jeg må indrømme, at hastighedsprøven i Fårvang ikke rigtigt passer til mig, ja, den passer heller ikke til bilen. Jeg synes ikke, at jeg kan få det til at fungere på hastighedsprøven.”


Frank Nielsen og Børge Jensen bruger det kommende rallysprint i Fårvang til at forberede sig på efterårssæsonen

Hastighedsprøven i Fårvang adskiller sig markant fra de hurtige hastighedsprøver, som Citroën-køreren normalt møder i DM-løbene. Her køres der på bl.a. skovveje og snoede landeveje, mens der er tale om en mere kantet hastighedsprøve med mange vinkelsving i Fårvangs industrikvarter.

”Placeringsmæssigt har vi heller ikke de bedste muligheder for at få en ordentlig placering i klassen,” siger Frank Nielsen. ”I Fårvang bliver vi lagt sammen med biler med flere hestekræfter – biler, som vi normalt ikke konkurrerer med. Så hvis vi skal kunne gøre os forhåbninger om en god placering, så skal vi nok håbe på regnvejr, for så behøver man ikke have så mange hestekræfter.”

Målsætningen for deltagelsen i løbet i Fårvang er derfor også en helt anden.

”Vi vil kort og godt bruge løbet til at prøve nogle forskellige indstillinger af på bilens affjedring, så vi er endnu bedre forberedte, når vi igen skal køre DM sidst på måneden,” forklarer Frank Nielsen.

FN Rally


Læs mere om:
  • Børge Jensen
  • Frank Nielsen
  • Fårvang
  • 10/08/12 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: