Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Endurance Race

"Nicki Top, Kurt Flop"

Endurance 
07/08/12 

Ved Porsche Sportscup 2 timers Endurance pä Spa i Belgien sad Nicki Thiim/Kevin Estre i en Porsche fra Hermes teamet.
Dette mesterskab vandt Kurt Thiim sammen med tyskeren Lars Kern for nogen år siden og nu havde sønnen Nicki Thiim sammen kevin Estre/F deres debut.
 

Denne debut kunne ikke være bedre, for efter 2 timers koncentreret kørsel kørte de over målstregen som vindere, de kom, de så og de vandt.

For Kurt Thiim gik det ikke så godt ved hans deltagelse ved VLN 6 timers løbet pä Nürburgring.
I en hurtig Audi TT RS gik alt efter planen i starten af løbet, hvor han delte bilen sammen med Franjo Kovac og Martin Tschornia. Audien med start nr 270 var nummer 3 i klassen SP4 T, og efter en god times kørsel lå bilen pä en sikker 2 plads samt P19 generelt af 170 startende vogne.

"Hvis man tager i betragtning at det var et 6 timers løb, så alt positiv ud også med vores kører setup, men 6 timer er 6 timer og da Martin allerede kom i pit efter en god time, viste man at noget ikke gik efter planen"
fortæller Kurt Thiim fra Nürburgring. Det viste sig at gearkassen langt fra virkede optimalt, det var kun muligt at benytte 1 og 2 gear og da Auditeamet ikke kunne løse problemet, kunne Besaplast teamet pakke sammen.

Med venlig hilsen
Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  •