Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Den hurtige dansk-britiske kører viser igen sit store talent

Formel 3 UK 
01/08/12 

Den hurtige dansk-britiske kører Emil Bernsdorff viser igen sit store talent ved at køre sig frem fra én 17 plads til en pointgivende 10. plads.
 

Som i kan se på billederne regnede det så meget at man ikke kunne se bilen foran førend man var lige ved at røre den. Alligevel kæmpede Emil sig solidt frem i feltet og ind i pointene.


Der var store masser af vand på Spa at kæmpe med
(Foto: Alex Bernsdorff)

Der var 29 biler i feltet idet både det Britiske F3 mesterskab som var værter og F3 Euroseries kørerne var mødt op som gæster. Det betød at Cooper dækkene var uvandte for Emil og hans F3ES kollegaer hvilket resulterede i svage tidtagninger for de fleste F3ES kørere.

"Jeg er tilfreds med min præstationer i løbende på trods af mine start positioner langt tilbage i både det tørre og det våde løb, og jeg lærte rigtig meget denne weekend " udtalte Emil, som jo er rookie i F3.

"Næste tur går til Nurburgring om to uger, der har jeg vundet før og jeg er optimistisk med hensyn til at komme tilbage på F3ES podiet."

Axel J. Bernstorff

Selch

Læs mere om:
  • Emil Bernstorff
  • Spa-Francorchamps
  • 28/07/12 - Spa-Francorchamps - Formel 3 UK
  •