Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kevin Rossel skifter til Energy

Go Kart 
25/07/12 

Rygterne har længe svirret at Kevin var på vej væk fra Birel Motorsport. Nu er det en realitet i den forstand, at Kevin har lavet en aftale med Energy for WSK og World Cup i Zuera. Den danske kartingkører Kevin Rossel bryder op med fabriksteamet Birel Motorsport, og skifter nu til Energy teamet.
 

Store problemer i Birel Motorsport, såvel med motorer og chassis, har desværre betydet at Birel har haft svært ved at finde farten i 2012, som også har kunnet ses på resultatlisterne for alle i Birel Motorsports teamet. Disse problemer ser ikke ud til at ændre sig til det kommende VM, hvorfor beslutningen om at brud er en realitet. Dette har været en svær beslutning, da Kevin har haft to gode år hos Birel Motorsport, hvor specielt 2011, var et fantastisk år, med mange topplaceringer.

Energy har længe arbejdet på at få fat på Kevin, og de endelige forhandlinger faldt på plads på PFI i England denne weekend.

- Jeg er naturligvis ked af at skulle bryde med Birel Motorsport. Jeg har haft en fantastisk periode, hos dem, men jeg føler jeg har spildt et år, hvorfor jeg ikke vil være med længere. Alt for mange gange har sæsonen båret præg af to skridt frem og et tilbage, og til trods for mange timers hårdt arbejde er der desværre langt vej igen. Til EM i PFI anvendte jeg derfor chassis fra 2011, og motorer der ikke var fra fabrikken, og speeden var der igen. Desværre er dette er ikke noget Birel vil lade mig fortsætte med at anvende, hvorfor der ikke er andre løsninger. Uanset dette vil jeg komme til at savne Birel Motorsport, der har lært mig meget over de sidste 2 år, slutter Kevin Rossel af.

Energy teamet er også dét team som Nicolaj Møller Madsen bl.a. vandt Europamesterskabet med i 2010. Allerede onsdag begynder samarbejde med Energy, når Rossel drager af sted til en to-dages test i South Garda.


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •