ADAC GT
Masters

15/07/12

Det gik faktisk fremragende for de danske deltagere på Nürburgring i dag.
Alle kom i Top 10 og den ene igen på podiet efter et løb der ligesom i går blev stærkt præget af regn, regn og atter regn.

Et vejrlig der næsten skiftede fra minut til minut satte sit præg på dagens afdeling i ADAC GT Masters serien på Nürburgring. Faktisk var det sådan at kort før starten begyndte det at styrtregne, men heldigvis havde de fleste biler fået regnvejsdæk på. Det viste sig at faktisk at være en ulempe for efter kun et par omgange, blev det tørvejr og banen tørrede op. Derfor blev det noget af et lotteri da det obligatoriske pitstop skulle gennemføres. Reglementet foreskriver at det foretages mellem det 25. minut og 35. minut, så der er et pitvindue på 10 minutter hvor et valg skal træffes.

De fleste valgte at blive på regnvejrsdæk - også de to med danske kørere - og det viste sig senere at være det rigtige valg. For ved slutningen af løbet begyndte det at regne igen.

Nicki Thiim sluttede dagens løb på 7. pladsen
(Foto: Natascha Theisen)

Nicki Thiim og makkeren Robert Renauer startede efter en dårlig kvalifikation som nummer 20 men fik kørt sig op gennem feltet med god kørsel og andres forkerte dækvalg og sluttede løbet på en flot syvende plads i de vanskelige betingelser.

Masser af spray prægede store dele af løbet - her er Young Driver bilen forrest

Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard havde en noget bedre startplacering som nummer 8, fik kørt et rigtigt fornuftigt løb men kunne ikke holde denne placering og sluttede 2 placeringer efter Nicki Thiim på en placering som nummer 9. Det betød også at Kristian Poulsen igen kom på podiet med en andenplads for 'amatør' kørerne.