Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Kasper H. Jensen på sommerferie som førende i junior-cuppen

Scirocco R-Cup 
15/07/12 

Scirocco R-CupFor Kasper H. Jensen er skiftet fra kart til den Tyske Scirocco R-Cup gået over al forventning.
At gå på sommerferie som førende i junior-cuppen og en samlet placering som nr. 4 er jo bare fantastisk, lyder det fra en glad Kasper.
 

Vi var også på første pladsen i junior-cuppen, efter podie pladsen på Red Bull Ring. Det varede dog kun 24 timer før vi igen måtte ”ned” på anden pladsen igen, efter vi var slået med 0,022 Sec af vores evige rival Polske Litwin. Denne gang beholder vi føringen sommeren over, bare fedt……..siger Kasper med smil i øjnene.


(Foto: Natascha Theisen)

Årets højde punkt for Kasper kom på RedBull Ring i Østrig, her lykkedes det at komme på podiet i sit blot fjedre løb. Det var dejlig at se Dannebrog glide til tops.


(Foto: VW Motorsport)

Netop Dannebrog gør Kasper synlig i feltet, den rød-hvide racer får mange rosende ord med på vejen. Det er tydeligt at der er stor velvilje forbundet med Dannebrog, dette skyldes helt sikkert at danske kørere gennem tiderne har gjort det rigtig godt i DTM sammenhæng.


(Foto: Natascha Theisen)

Scirocco R-cup køres som support klasse til DTM, hvilket giver nogle gode og professionelle rammer for løbene. ”DTM er kæmpe stort hernede og det har været lidt af en omvæltning at gå fra dansk karting og direkte ind i løvens hule” siger Kasper, men det er fedt at se hvordan tingene kan gøres.
Lige nu har vi fuld fokus på at lave et godt resultat i debut sæsonen, men sideløbende med dette arbejdes der benhårdt på at fremskaffe grundlaget for sæson 2013.

Mvh
KHJ-Racing


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  •