Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Jan Magnussen træt af amerikanske andenpladser

ALMS 
10/07/12 

American Le Mans SeriesSelvom Jan Magnussen i år allerede har kørt 11 sejre hjem i andre serier, så er han ikke tilfreds, når resultatet bliver årets tredje andenplads i den Amerikanske Le Mans Serie. I weekenden deltog Jan Magnussen og Corvette Racing i 4. afdeling af mesterskabet i ALMS på Lime Rock og Magnussen og hans holdkammerat Antonio Garcia havde sat næsen op efter sæsonens første sejr i deres Corvette C6.R.
 

Det var også meget tæt på, da Magnussen i den sidste del af løbet satte den førende Porsche under hårdt pres. De første fire biler i GT feltet lå i tæt kamp som perler på en snor, men Ferrarien på fjerdepladsen blev 9 minutter før afslutningen skubbet af banen af en prototype og ramte dækmuren hårdt. Det gav gult flag og safetycar på banen, indtil det ternede flag og dermed måtte Magnussen og Garcia tage til takke med andenpladsen efter den vindende Porsche med Bergmeister og Long. Bag sig havde de holdkammeraterne fra Corvette Racing Gavin og Milner.


(Foto: Richard Prince)

”Jeg må indrømme, at jeg er træt af andenpladser” sagde en ærlig Jan Magnussen efterfølgende. ”Vi var igen tæt på, men det er så svært at overhale på Lime Rock, at hvis hullet ikke opstår naturligt, så skal man tage en kæmpe chance og forsøge at masse sig forbi. Jeg lå og lurede på alle muligheder, der kunne opstå, men da der så kom safetycar kort før afslutningen, var det slut. Jeg kunne måske have forsøgt en do-or-die overhaling, men det var trods alt vigtigere at tænke på mesterskabet og hvis vi fortsætter som nu, så skal sejren nok snart komme”.

Jan Magnussen og Antonio Garcia er nu på andenpladsen i mesterskabet med 64 point, kun 8 point efter de førende holdkammerater Gavin og Milner. BMW kørerne Hand og Müller er på tredjepladsen i det tætte mesterskab med 60 point.

Næste afdeling afvikles på Mosport i Canada søndag den 22. juli.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lime Rock
  • 07/07/12 - Lime Rock - ALMS
  •