Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

5-0 til Michael Lund i Opel Manta

DM Rally 
10/07/12 

Overskriften er måske nok det alleryderste af begrebet ”sejr”. Godt nok var det femte rally i træk Michael Lund og Arly Larsen vinder en klassesejr, men i DM3 Suzuki Rally 30. juni i Sorø, var de eneste bil i klassen.
 

Når det er sagt, så skal præstationen sættes i relief af den generelle placering som nr. 18 og resultatet som nummer 11 generelt på allersidste hastighedsprøve. Det var tydeligt at Michael og Arly ikke var færdig med at køre motorløb inden sidste prøve. De holdt elastikken stram til det sidste og kom i mål med et af karrierens bedste resultater i bagagen, uagtet den manglende konkurrence i klassen.
Og vel at mærke i en klassisk Opel Manta i200, monteret med gadegodkendte dæk fra Yokohama. Med den rette compound og dæktryk, så kan de holde bilen på sporet!

DM3 Suzuki Rally 2012 talte ikke med til årets mesterskab for historiske biler, hvilket også er en af forklaringerne på deres solo optræden i klassen. De der ikke kom, gik til gengæld glip af et spændende og vel tilrettelagt rally, beretter Michael og pointerer, at rosen intet har med familierelationerne i løbsledelsen at gøre. Det var bare et godt motorløb!

Forårssæsonen er slut med fem løb gennemført og fuld points scoring i hvert af dem. Det er svært at være pessimist på den konto, men Michael og Arly kender motorsporten helt ind til benet og ved godt, at meget kan ændre sig efter sommerferien. Så de spiser brød til, mens de nyder 1. pladsen DASU Historic Rally Cup.

Michael’s Rallyteam


Læs mere om:
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •