Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asfaltløb - div. klasser

Glimt fra TTA weekenden

Asfaltløb
- div. klasser 

10/07/12 

- uden for banen på Falkenberg
Selv om der hele ugen havde været en vejrudsigt som sagde meget regn over Falkenberg, mødte et talstærkt publikum frem. De fik dog ingenlunde regn, men en lun sommerdag med masser af godt race.
 

Udover selve de gode motorløb, blev publikum forkælet med en masser af aktiviteter i pit- og publikumsområdet. Flere biludstillinger med flotte særmodeller, en pit walk, mulighed for at se mekanikere klargøre bilerne i inden løbet. Der var også mulighed for helikopter rundflyvning, flyopvisning, et legeland for børn og meget mere.


Linus Ohlsson er nummer to i TTA mesterskabet
(Foto: Motorsporten.dk)

I publikums området var det tydeligt at det var lavet som en ren familie udflugt med tæpper, køletaske og is til børnene samt godt motorløb. Det var tydeligt at de mange svenske familier nød de mange tilbud de havde hele dagen.

Selch

Læs mere om:
  • Falkenberg
  •