Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen manglede fart i bilen

DM Rally 
05/07/12 

Odders lokale rallykører scorede en andenplads ved seneste DM-rally
Følelserne var mildt sagt blandede, da Frank Nielsen og Børge Jensen var kommet i mål efter årets tredje afdeling af Mekonomen Rally Championship.
 

”Som udgangspunkt gik løbet ganske udmærket, for vi er kommet hjem med en hel bil,” siger Frank Nielsen, der i pinsen havde fået større skader på sin røde og hvide Citroën C2. ”Dem havde jeg ikke nogen af denne her gang, men resultatmæssigt var det sidste løb noget værre hø, for at sige det meget mildt.”


Frank Nielsen og Børge Jensen fik en hel bil med hjem denne gang – men ikke nogen klassesejr

Det seneste løb foregik i området mellem Slagelse og Ringsted, hvor der blev kørt 12 hastighedsprøver, og her satte rallyparret fra Odder megen tid til i den første del af løbet.

”Om formiddagen kunne vi slet ikke få fart i bilen overhovedet,” konstaterer Frank Nielsen. ”Om det var bilen, der var noget galt med, ved vi ikke, men ved middagspausen skiftede vi nogle stumper, hvor gasspjældet også var gået i stykker. Vi kunne i hvert fald bedre følge med på eftermiddagens hastighedsprøver end på formiddagens.”

Det lykkedes Frank Nielsen og Børge Jensen at sætte bedste tid i deres klasse på to af de i alt 12 hastighedsprøver, men alligevel endte de med at måtte indkassere et nederlag på næsten to minutter i deres klasse.

”Det var rigtige rallyprøver, vi kørte om eftermiddagen, mens det kun var Mickey Mouse-prøver, vi kørte om formiddagen. Det kan godt være, at det var det, der gjorde forskellen, det kan bestemt ikke udelukkes, men nogen entydig forklaring har jeg ikke,” siger Frank Nielsen.

Næste gang den lokale rallykører skal i aktion bliver på den anden fredag i august, hvor FN Rally atter er til start ved Tvilum Rallyshow i Fårvang.

FN Rally


Læs mere om:
  • Børge Jensen
  • Frank Nielsen
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: