Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klassesejr til Jesper Bisted

DM Rally 
05/07/12 

Jesper Bisted havde inden den seneste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally ændret radikalt på sit set-up. Dels havde han fået en ny co-driver i bilen i form af Finn Thomsen, dels var han skiftet til DK Motorsport.
 

”Jeg er meget tilfreds med mit nye team. Også det, at vi kom i mål, og at der ikke var nogen problemer eller ridser overhovedet. Det var dejligt,” siger rallykøreren fra Oens. Sammen med Finn Thomsen lykkedes det ham nemlig at sikre sig dels en klassesejr, dels 13 point til kampen om Danmarksmesterskabet i Tunet National.

”Om formiddagen tog vi det stille og roligt, hvor Finn og jeg lige skulle komme ind på hinanden,” siger Jesper Bisted. ”Vi havde fået justeret undervognen om til dette her løb, så efter middag gav vi den noget gas, og det gik rigtig godt på eftermiddagens hastighedsprøver.”


Jesper Bisted og Finn Thomsen kørte en klassesejr hjem i Suzuki Rally

Jesper Bisted fik desværre ikke nogen point med sig hjem i JUAL Rally, der blev kørt på hjemmebane mellem Horsens og Juelsminde i midten af maj, så derfor indtager han og Finn Thomsen blot en delt femteplads i DM-tabellen. Men teamet håber at komme længere frem i klassementet efter sommerferien.

”Vores tekniske chef, Jørgen Nielsen, havde justeret på undervognen og støddæmperne, men det var ikke alverden, han nåede at få lavet,” siger Jesper Bisted. ”Her i sommerpausen skal bilen skilles ad, og så skal der laves undervogn på den, for det er begrænset, hvad vi har kunnet nå at lave om på.”


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Jesper Bisted
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: