Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Endnu en pokal til Dennis Lind

DTC 
05/07/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDennis Lind fik endnu en gang pokal med hjem til Roskilde, da han i weekenden deltog i tredje afdeling af DTC på Padborg Park i Sønderjylland. Dennis, der kører for svenske Memphis Racing, skulle for første gang køre sin Camaro med nyeste bagtøj, der er lavet til den hurtige racer.
 

Desværre for Dennis blev træningen afviklet i regnvejr og da søndagens to løb blev afviklet i flot solskinsvejr, manglede han og teamet erfaring i den korrekte opsætning af bilen. Det lykkedes alligevel Dennis at kvalificere bilen i tredje position, efter de to tidligere DTC mestre Jan Magnussen og Casper Elgaard. I første løb blev Dennis presset hårdt bagfra af tidligere Le Mans vinder John Nielsen. De to skiftede, nøjagtig som ved sidste afdeling, position et par gange. Publikum nød den gode underholdning, men desværre for Dennis, var det ham der til sidst trak det korte strå i duellen og han kørte hjem på en fjerdeplads.


Dennis Lind på Padborg Park.
(Foto: Jan Kaiser)

Fjerdepladsen blev forvandlet til en startplacering som nummer fem til søndagens andet løb. I starten opstod der forvirring omkring safetycaren og desværre for Dennis, var han en af de biler, der ikke kom afsted, da løbet blev givet frit. Bag fra skød Jan Magnussen frem fra ottende position til nummer tre, medens Dennis mistede placeringer. Endnu en gang viste Dennis dog sit talent, da han arbejdede sig tilbage mod en topplacering. Igen var der tæt kamp med John Nielsen, der denne gang endte i buler, da John Nielsen ramte Mikkel Mac, hvilket gav en kædereaktion, så Dennis ramte Johns bil. Med trykket front fortsatte Dennis dog sin kamp og han blev til sidst belønnet med en tredjeplads og endnu en pokal til skabet. Vinder blev Jan Magnussen foran Casper Elgaard.


Endnu en pokal til Dennis Lind.
(Foto: Jan Kaiser)

I mesterskabet er Dennis nu på tredjepladsen, tre point efter Casper Elgaard og 20 point efter Jan Magnussen.

”Vi var desværre lidt hæmmet af, at vi ikke havde fået testet det nye bagtøj inden løbet, hvilket betød at vi manglede lidt fart” sagde Dennis Lind efterfølgende. ”Jeg er nogenlunde tilfreds med resultatet, men tror nu ikke, det havde været umuligt med to andenpladser eller måske en sejr, hvis jeg ikke var blevet fanget i kaosset i starten af løb to. Her var jeg desværre den, der tabte flest placeringer. Skal jeg se det positive, så fik jeg til gengæld kørt en masse godt ræs på vej mod tredjepladsen. De her biler er bare så sjove, at køre ræs i, men i sidste ende, så er det resultaterne der tæller. Det er tæt i kampen om mesterskabet, så alle point er vigtige”.

I den kommende weekend stiller Dennis Lind til start i sin Camaro i det svenske Camaro Cup mesterskab på Mantorp Park i Sverige.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Padborg Park
  • 01/07/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •