Formel 3 Euro

Bernstorff kører to flotte podie placeringer hjem

02/07/12

- i den Europæiske F3 Serie på Norisring
Den dansk britiske Emil Bernstorff opnår sine hidtil bedste placeringer i det kompetitive F3 Euroseries mesterskab.
Det blev til en 3. plads i både weekendens første og sidste løb, hvor start placeringen i begge tilfælde var fastsat efter tidtagning tidligt lørdag morgen.

(Foto: Alexander Trienitz)
Ialt var 28 F3 biler fra både det Britiske F3 mesterskab og F3 Euroseries mødt op til weekendens løb som også var en del af FIA F3 European Championship.

Emil er begyndt at vise sit talent trods meget lidt forberedelse inden sæsonen idet bilen først blev leveret til ma-con teamet ca. en uge inden sæsonstarten.

Emil udtalte: "Jeg er meget glad for a have opnået de første podieplaceringer og det giver mig optimisme med hensyn til 2. halvdel af sæsonen."

Næste race er Spa den 27-28 Juli.