Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

To top 3-resultater til DK Motorsport i rally

DM Rally 
02/07/12 

Jesper Bisted/Finn Thomsen tog klassesejr i deres første start for teamet
DK MOTORSPORT havde til weekendens Suzuki Rally i Sorø fordoblet sin satsning i Mekonomen Rally Championship, hvor Ib Kragh og Mie Petersen havde fået nye teamkammerater i form af Jesper Bisted og Finn Thomsen. Og det endte med, at begge mandskaber høstede pokaler.
 

Jesper Bisted og Finn Thomsen i form af en sejr i den mindste Tunet National-klasse med deres Suzuki Swift Maxi 1600 og Ib Kragh og Mie Petersen med en tredjeplads i dels generalklassementet, dels 4WD-gruppen med deres Peugeot 207 Super 2000.

”Jeg er meget tilfreds med mit nye team. Også det, at vi kom i mål, og at der ikke var nogen problemer eller ridser overhovedet. Det var dejligt,” siger Jesper Bisted, der ikke bare kørte sit første DM-løb for DK Motorsport, men også sit første egentlige rally med Finn Thomsen som co-driver.

”Om formiddagen tog vi det stille og roligt, hvor Finn og jeg lige skulle komme ind på hinanden,” forklarer Jesper Bisted. ”Vi havde fået justeret undervognen om til dette her løb, så efter middag gav vi den noget gas, og det gik rigtig godt på eftermiddagens hastighedsprøver.”


Jesper Bisted og Finn Thomsen tog en klassesejr

Udover klassesejren scorede Jesper Bisted og Finn Thomsen også en tredjeplads i DM-gruppen Tunet National, hvor teamet håber at komme længere frem i klassementet efter sommerferien.

”Vores tekniske chef, Jørgen Nielsen, havde justeret på undervognen og støddæmperne, men det var ikke alverden, han nåede at få lavet,” siger Jesper Bisted. ”Her i sommerpausen skal bilen skilles ad, og så skal der laves undervogn på den, for det er begrænset, hvad vi har kunnet nå at lave om på.”

I kampen om Danmarksmesterskabet for 4WD-bilerne ligger Ib Kragh og Mie Petersen fortsat på en sammenlagt andenplads.

”Vores tredjeplads i Sorø var vel okay bortset fra, at vi ikke kunne følge med om eftermiddagen, hvor vi skulle køre de længere hastighedsprøver,” siger Ib Kragh. ”De lange prøver passede mig ellers godt, så jeg ved ikke, hvad der gik galt, men jeg er ikke helt tilfreds med undervognen og hvordan bilen kører. Når vi kommer op og kører stærkt, så begynder den ligesom selv at søge efter huller, og det har den ikke gjort før.”

I den sidste del af løbet prøvede Ib Kragh og Mie Petersen ellers at presse de to hold foran sig – Christian Jensen og Freddy Pedersen samt Brian Madsen og Henrik Vestergaard – men slå dem kunne de ikke.


Ib Kragh og Mie Petersen blev nummer tre generelt

”Jeg synes godt nok, at vi prøvede til på kasernen både første og anden gang,” siger Ib Kragh. ”Anden gang var vi hurtigere end Christian og første gang kæmpede vi næsten indenfor samme sekunder, og så var der desværre ikke helt det flow, jeg gerne ville have på den ekstra pointprøve. Der ramte vi et hop lidt skævt, så Mie tabte luften, og jeg fik hovedpine. Så var det løb nok kørt der.”

”Motoren i bilen er også ved at være træt. Den har kørt langt over det, den måtte, men vi måtte bruge den i Juelsminde, fordi den nye gik i stykker. Den nye er klar, men vi kunne ikke nå at skifte den inden løbet i Sorø, så jeg håber, at det giver lidt mere i de kommende løb.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Ib Kragh
  • Jesper Bisgaard
  • Mie Petersen
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •