HM Motorsport på Padborg Park

Danish Endurance
Championship

04/07/12

DEC - Danish Endurance ChampionshipLøbet skulle bruges som ”træning/testning” til det kommende 24 timers løb i Barcelona. C2’eren gennemgik teknisk kontrol uden problemer, så lørdagen kunne startes med træning og tidtagning. Jens-Henrik satte gode tider, 1.04.584, selvom han 5 minutter før slutningen ”løb tør for asfalt”

Som 2. træning skulle sættes i gang, sat regn ind. Rene Hagedorn ”vovede” sig på banen, her blev tiden 1.19.425, han måtte også i sandet 10 minutter før slutning.

Alt i alt blev det en startplacering som nr. 6, efter ”de store drenge”, Aqula, Ferrari, Proche, Chevrolet og Aston Martin. C2’eren var hurtigste bil af de resterende biler.

Løbet blev sat i gang, C2’eren med Jens-Henrik, fulgte godt med og lagde afstand fra feltet bagud. På niende omgang måtte han i pit da el-cut’et til gearskiftet havde løsnet sig. Serviceteamet fik hurtigt løst problemet og Jens-Henrik kom på banen igen, det kostede desværre 6 omgange. Derefter forløb det som det skulle. Ind imellem blev feltet samlet på grund af Safety car.

93 omgange og ca. 2 timer blev det tid til tankning og chauffør- og dækskift. Rene Hagedorn hoppede i for at tage sit stint. Efter ca. en time og igen ”en lille smagsprøve” på sandet, blev 2. tankning, chaufførskift og friske dæk foretaget.

Jens-Erik skulle nu bringe C2’ eren i mål og det blev gjort med 195 omgange, 9. plads generelt og 1. pladsen i klassen

Et meget spændende løb med mange opgaver som blev udført, takket være mekanikkerne som altid gør en fantastisk indsats for Teamet, både under træning og selve løbet.

Det var flot hyldest fra kammeraterne fra det danske flyvevåben til Team Wounded Racing med overflyvning af banen med F16 Jægere, vi glæder os til at følge Team Wounded Racing på TV 2 News.
HM Motorsport ønsker Team Wounded Racing tillykke med den gode placering.