Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Watkins Glen - kvalifikation

Grand Am 
01/07/12 

- Ronnie Bremer på pole
I denne weekend er Grand Am feltet på den gamle og berømte Grand Prix bane - Watkins Glen - også bare kaldet 'The Glen'.
Ronnie Bremer kører igen for Stevenson Motorsports og sammen med sine medkørere i deres Camaro GT.R har de overstået diverse træninger og kvalifikationen, som mundede ud i pole position for Ronnie Bremer og co.
 

For en gangs skyld er det ikke en af Corvette DP bilerne der holder forrest når starten på Grand Am løbet på Watkins Glen skydes igang senere i dag. Nej det er Chip Ganassi BMW Rileyen kørt af Scott Pruett og Memo Rojas der starter forrest. Til gengæld bliver de så efterfulgt af 3 Corvette DP'er.

I GT klassen er der dansk på poleposition. Ronnie Bremer har sammen med Matt Bell og Jordan Taylor kørt bilen på pole position. I følge de første informationer, var det sidstnævnte Jordan Taylor som kørte den hurtigste tid i bilen.

På de næste placeringer i denne klasse kom en af de relativt nye Audi R8 Grand Am biler foran en Ferrari 458. Løbet har en varighed på 6 timer og starter kl. 11,00 lokal tid.

Dons

Læs mere om:
  • Watkins Glen
  • 01/07/12 - Watkins Glen - Grand Am
  •