Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sekunder blev afgørende i Suzuki Rally

DM Rally 
01/07/12 

Christian Madsen/Freddy Pedersen vandt med 2,7 sekunder
Suzuki Rallyet - tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally - blev en meget tæt affære. Christian Jensen/Freddy Pedersen, Ans/Bjerringbro, tog for anden gang i denne sæson en sejr i en DM-afdeling, og selv om de på et tidspunkt havde været i en komfortabel føring, så lykkedes det faktisk deres værste konkurrenter - Brian Madsen/Henrik Vestergaard, Slagelse/Mørke - at hente så meget ind på dem, at der på målrampen i Sorø blot var 2,7 sekunder mellem dem.
 

"Vi slappede lidt for meget af på de tre sidste prøver. Det er svært at køre og forsvare, mens det er nemmere og sjovere at køre og angribe. Brian gav den gas på den sidste hastighedsprøve, og vi tog det stille roligt, så det var fint," siger Christian Jensen, som udbyggede sin føring i Mekonomen Rally Championship.

"Vi fik fuldt hus i dag med 23 point, og det var det, vi kom efter. Vi vinder Super Special Stagen, så det var helt suverænt."


Christian Jensen og Freddy Pedersen vandt Suzuki Rally med under tre sekunders forspring til Brian Madsen og Henrik Vestergaard
(Foto: Johnny Pedersen)

Det var på de tre sidste af i alt 12 hastighedsprøver, at Brian Madsen/Henrik Vestergaard halede ind på de senere vindere. Her hentede de 12,9 sekunder ind.

"Vi fandt ikke farten i formiddags, og det er nok ham bag rattet. Jeg syntes, at der var 117 ting, der skulle ændres på, men det var der ikke. Tempoet er meget, meget højt, men da vi skulle køre vores prøver i eftermiddags, havde vi fået vores sædvanlige tempo," sagde Brian Madsen på målrampen i Sorø.

"Prøverne i formiddags var lidt Mickey Mouse-prøver, hvor det var svært at lave et forspring, men for mit vedkommende var det tilsyneladende let at sætte sekunder til. Men i eftermiddags var det supergodt."


Brian Madsen og Henrik Vestergaard satte en stærk slutspurt ind i Suzuki Rally, men manglede 2,7 sekunder
(Foto: Johnny Pedersen)

Resultat af Suzuki Rally

1. Christian Jensen/Freddy Pedersen Ans/Bjerringbro Peugeot 207 Super 2000 56:15,1
2. Brian Madsen/Henrik Vestergaard Slagelse/Mørke Peugeot 207 Super 2000 56:17,8
3. Ib Kragh/Mie Petersen Juelsminde/Vejle Peugeot 207 Super 2000 56:48,4
4. Max Christensen/Ole Frederiksen Svenstrup/Skibby Subaru Impreza 57:07,1
5. Tim Svanholt/Carina Møller Roskilde/Helsingør Mitsubishi Lancer Evo IX 57:17,6
6. Steen Andersen/Iben Louring Brøndby/Amager Mitsubishi Lancer Evo VII 57:25,0

Resultatet er foreløbig og med forbehold for fejl og ændringer

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Henrik Vestergaard
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •