Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Ingen start til Outzen

DTC 
30/06/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet var en nedtrykt Michael Outzen der fredag morges opgav håbet for at finde en plads i den kommende weekends DTC løb på Padborg Park.
 

Michael Outzen havde op til weekenden solgt mere end 20 par solbriller til fans og sponsorer, men desværre var det for sent da pengene endelig var samlet ind. Michael Outzen skulle have kørt for Elgaard Motorsport men teamet var nødsaget til at indgå en aftale med en anden kører.

”Det er død ærgerligt for jeg mener faktisk at Casper og jeg tilsammen kunne have udfordret Fukamuni i Team mesterskabet. Jeg er bare pisse stolt over at så mange har valgt at købe min solbrille for at hjælpe mig ud på banen, og jeg kan med sikkerhed sige jeg kommer igen!”.

Michael Outzen må derfor nøjes med en plads på tribunen i den kommende weekend hvor de store V8 Camaroer skal køre i det sønderjyske.

Michael Outzen Media


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Padborg Park
  • 01/07/12 - Padborg Park - DTC - DM
  •