Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Michael Outzen tager muligvis en dobbeltvagt

Danish Endurance
Championship 

29/06/12 

DEC - Danish Endurance ChampionshipI den kommende weekend skal den nye DTC klasse atter gæste Padborg Park. Sidst Michael Outzen var på Padborg Park blev det til en fornuftig 3 plads for Elgaard Motorsport. Michael Outzen, der endnu ikke har en fast plads i serien, har siden sidste løb forsøgt at finde budgettet til at kunne deltage i det kommende løb.
 

Faktisk har Michael Outzen været kreativ og solgt sine speciel designet solbrille til en fordelagtig pris for at kunne samle pengene til det fornødne budget, men han er dog ikke i mål endnu. "Jeg prøver virkelig at skaffe budgettet og det med at kæmpe fra løb til løb er næsten ulidelig, for det er umuligt at få noget kontinuitet i kroppen, men glæde ved at køre er det hele værd!” Michael Outzen har udtalt at hvis han sælger 20 par briller, er Padborg park en realitet. Brillen som før kostede 1299kr har han sat til salg for 499,- . Du kan se eller gense sidste afdeling af DTC på dette link:

http://vimeo.com/44620411


Ser vi Michael Outzen atter engang til start i DTC?

Lykkes det at skaffe budgettet til DTC, kommer Michael Outzen på dobbelt arbejde da han også i denne weekend skal deltage i Danish Endurance Championship for Team Go Racing i deres Corvette C5-R. Det er første gange denne Le Mans inspireret bil kommer til at køre på dansk jord og det er noget Michael Outzen ser meget frem til.

”Jeg husker da Jan(Magnussen) kørte Le Mans i sådan en. Den lyd der kommer ud af sådan en fætter kan få små børn til at græde” forklare Michael Outzen med et grin.


Det er en Corvette som denne Michael Outzen skal køre DEC i på lørdag

Med venlig hilsen/Best regards/Mit freundlichen grüssen.

Damiel Sandal

Michael Outzen Media


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 30/06/12 - Padborg Park - Danish Endurance Championship - DM
  •