Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Super Prix 2012 - Tidsplanen

Diverse 
28/06/12 

Det bliver en weekend med nogle gode underholdende klasser på programmet når Padborg Park byder på årets Super Prix.
Der skal dystes i klasser der går lige fra de små, men yderst underholdende Legend Cup racere, op til den nye danske kongeklasse Danish Thundersport Championship med de store buldrende Camaro racere.
 

Lørdagens program byder også på den 3. afdeling af Danish Endurance Championship, hvor den brogede skare af racere skal dyste i 4 timer. Her er chancen for at se Aston Martin og Ferrari køre op mod hinanden og de mange Clio'er der både skal forsøge at vise hvem der er det hurtigste, men også det mest stabile team, på banen såvel som i pitten.

På søndag kan der udover DTC og Legend racere, bydes på dejligt race fra den historiske Youngtimer Cup, de mange forskellige racere giver gode chancer for spændende race oplevelser. Udover race er der for anden gang drifting på løbsprogrammet på Padborg Park, her er der et flot skue i vente når der på imponerende vis styres igennem svingene for fulde omdrejninger.

Padborg Super Prix 2012 - Lørdag den 30. juni:

Start Slut Klasse Kørsel Tid
08.00 08.40 DEC Tidtagning 1 40 min
08.45 08.55 Legend Træning 10 min
09.00 09.15 Showkørsel 15 min
09.20 09.40 Legend Tidtagning 20 min
09.45 10.25 DEC Tidtagning 2 40 min
10.30 10.50 Legend Heat 1 15 min + 1 omg
10.55 11.15 Showkørsel 20 min
Pause 20 min
11.35 11.55 DTC Træning 30 min
12.00 12.20 Legend Heat 2 15 min + 1 omg
12.25 12.40 DEC Opstilling 15 min
12.45 16.45 DEC Heat 240 min
16.50 17.10 Legend Heat 3 15 min + 1 omg
17.15 17.45 DTC Tidtagning 30 min

Padborg Super Prix 2012 - Søndag den 1. juli:

Start Slut Klasse Kørsel Tid
09.00 09.10 Legend Træning 10 min
09.15 09.35 Youngtimer Tidtagning 1 20 min
09.40 10.00 Drifting Træning 1 20 min
10.05 10.25 Legend Tidtagning 20 min
10.30 10.50 Youngtimer Tidtagning 2 20 min
10.55 11.15 Drifting træning 2 20 min
11.20 11.40 Legend Heat 1 15 min + 1 omg
11.45 11.55 DTC Warm up 10 min
12.00 12.20 DTC super pole 20 min
12.25 12.45 Youngtimer Heat 1
Pause 15 min
13.00 13.40 Drifting Kvalifikation 40 min
13.45 14.05 Legend Heat 2 15 min + 1 omg
14.10 14.30 Youngtimer Heat 2 15 min + 1 omg
14.35 14.55 DTC Heat 1 13 omg
15.00 15.30 Drifting Top 16 30 min
15.35 15.55 Legend Heat 3 15 min + 1 omg
16.00 16.20 DTC Heat 2 13 omg
16.25 16.55 Drifting Finale 30 min
Henrik Bess

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 30/06/12 - Padborg Park - Danish Endurance Championship - DM
  • 30/06/12 - Padborg Park - Legends Car - DM
  • 01/07/12 - Padborg Park - DTC - DM
  • 01/07/12 - Padborg Park - Legends Car - DM
  •