Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted starter i nye omgivelser

DM Rally 
28/06/12 

Når den tredje afdeling af Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally – løber af stabelen i og omkring Sorø den 29. og 30. juni, kommer det til at ske i nye omgivelser for Jesper Bisted. Dels starter rallykøreren fra Oens for et nyt team, dels får han en ny co-driver.
 

”Jeg skifter til DK Motorsport, som i forvejen er engageret i dansk rallysport med Ib Kragh,” forklarer Jesper Bisted. ”Jeg glæder mig meget til at blive en del af DK Motorsport, men jeg vil gerne understrege, at jeg også har været glad for at være en del af Suzuki Motorsport.”

”Imidlertid opstod der muligheden for at sikre mig en stor personlig sponsor, men da denne sponsor var konkurrent til en af Suzuki-teamets sponsorer, var jeg nødt til at vælge side.”


Jesper Bisted kører næste DM-rally for et nyt team og med en ny andenkører

Teamskiftet upåagtet fortsætter Jesper Bisted fortsætter med den Suzuki Swift Maxi 1600, som han har startet sæsonen med. Men den bliver optimeret.

”Den gamle Danmarksmester Jørgen Nielsen er i gang med at gennemgå bilen og checke, at alt er optimalt, og det glæder jeg mig til. Når han har kikket den igennem, så skulle bilen gerne være optimal,” siger Jesper Bisted.

Men selv om teamet er ny, så får Jesper Bisted dog en ny andenkører ved det kommende DM-løb. Det er Finn Thomsen.

”Min normale co-driver, Arne Pagh, er desværre forhindret, så jeg har indgået en aftale med Finn,” forklarer Jesper Bisted.

”Jeg havde Finn med som co-driver til et minirally på Fyn, hvor vi kørte åbnervogn, og her fungerede vores samarbejde perfekt. Finn er en mand, som brænder for rallysporten, og jeg er overbevist om, at han kan give mig nogle ting. Og det er jeg helt overbevist om, at det kan ske.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: