Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Den grønne Porsche fra Helsinge sejrede igen

Classic Race
Aarhus 

28/06/12 

Ved weekendens løb i 76-klassen til Classic Race i Aarhus sejrede Bent Sørensen, Helsinge, igen overbevisende i sin grønne Porsche 911.
 


En glad Bent Sørensen, vinder af 76-klassen til CRAA 2012

I første heat om lørdagen i tørvejr startede Bent fra position fire og tog en kanonstart, som er hans speciale. Han holdt derefter suverænt førerpositionen til løbets afslutning og vandt heatet.


Her sætter Bent Sørensen en rigtig god tid i tidtagningen

Bent havde derfor pole position om søndagen i småregn. Bent er altid stærk på en våd bane. Her fik Kasper Aaskov dog fart i sin Ford Escort og havde en intens kamp med Bent løbet igennem, hvor de flere gange skiftede placering. Bent var førende det meste af heatet.


Bent Sørensen foran Kasper Aaskov. Bent var foran det meste af heatet, men de skiftede position et par gange

På næstsidste omgang fik Kasper Aaskov presset sig forbi Bent Sørensen for enden af langsiden og kom først over målstregen. Kasper var så tændt efter det ternede målflag, at han fortsatte i racetempo og overhalede saftycar’en samt en medkører. Det kostede Kasper førstepladsen, da han fik 20 strafsekunder for den grove forseelse af dommerne, og så var Bents anden førsteplads i træk hjemme.


Bent Sørensen i den grønne Porsche 911 på vej op ad Oddervej

Anni Hansen


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/06/12 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •