Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Klassesejr i Classic Race Århus for Christina Nielsen

Classic Race
Aarhus 

28/06/12 

Den 20-årige danske racerpige Christina Nielsen fik lov til at rejse tilbage i tiden, ved weekendens Classic Race i Århus. Hvor hun normalt er at finde bag rattet i den tyske Carrera Cup i 2012-udgaven af racerudgaven af Porsches 911 GT3, så var weekendens racerbil af noget ældre dato — faktisk blev den bygget mere end 10 år før Christina Nielsen blev født!
 

»Jeg plejer at køre i moderne biler, så det er første gang, at jeg sidder bag rattet i denne type Porsche. Det har virkelig været sjovt, og det var fedt, at det regnede i dag, for så handler det mere om kørerens evner i stedet for hestekræfter,« siger Christina Nielsen.


(Foto: Mads Dreier / Bil Ekspressen)

Der var dog stadig tale om en Porsche 911, mere præcist en 911 ST fra 1971 fra det team som drives af modefirmaet State of Art. Christina Nielsen delte bilen med ejeren Mads Jensen, og den kombination endte altså med at tage pokalen med hjem for 71-klassen.


(Foto: Mads Dreier / Bil Ekspressen)

»Det var fedt at vinde. Motorsport er en mandsdomineret verden, hvor man skal være hårdhudet og klar til at tage nogle tæsk. Det er svært at vinde drengenes respekt, men i mine øjne er en kører en kører – lige meget om det er en mand eller kvinder,« siger Christina Nielsen.


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/06/12 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •